Thursday, August 9, 2012

Dah tak ada ke?

Aku tak sure la, sama ada somehing wrong dengan komputer aku ke, atau memang benda ni dah tak ada.
Dok heran la aku ni, nape la tak leh view
code ada, tapi benda exchange link ni tak menari nari pun kat blog page.
kat blog korang ada tak?

ntah ke mana menghilang benda ni
kalau ada kan senang.


kalau dulu senang sikit nak blog walking
bila tak de benda ni tetiba jadi malas nak jenjalan. hehehe..


5 comments:

  1. sbb nuffnang dah muka baru..
    tu yg babai dah mende tu skrg ni

    ReplyDelete
  2. owh camtu lak?? hehe..
    akak lak tak suka mende tu, mcm mengganggu aje kalo blogger tersalah letak kat blog dia.
    Tp ye lah...lain org lain laa caranya, kan...ngee...

    ReplyDelete
  3. tak pernah pakai pulak benda ni..ala, shoutbox kan da ada da tu.hehe

    ReplyDelete