Wednesday, August 29, 2012

One Year One Month

27/08/2012 genaplah usia saya  satu tahun satu bulan
mmmm.. saya dah cekap berjalan
dah pandai wat flying kiss
 susah woo nak duduk kat lappy papa mcm ni, sebab ibu tak kasi
ibu jeles la tu..
 keta tak bergerak boleh la duk mcm ni
kalau keta bergerak jgn nak mimpi la nak bersukaria cenggini.

 sekarang ni kan, saya suka snagat ngusik abang
main kejar kejar ngan abang
then kalau abang meniarap, cepat cepat saya naik kat belakang wat kuda
best...

kalau bab makan, semuanya saya makan
mee, bihun, kerek, buah.. semua saya bedal.
harap harap lepas BMI saya cantik...

Note:- tunggulahturn gambar raya datang kat blog ni yer.

4 comments:

  1. kalau Irfan pun suka duk kt Papa dia...suka sggh depa ngan stereng noh...haha

    ReplyDelete
  2. dh besar dh diaa...
    seronoklah T ada sepasang dh. Ada yg tak merasa lagi wlpn sorang. Semoga ada rezeki dorang jgk...

    ReplyDelete