Tuesday, August 28, 2012

Raya AidilFitri 2012

Maaflah ye, lambat sikit update tentang Raya
Tak de apa yg special tahun ni
kami cuma layan internal feeling je memasing
ala.. mcm  org lain jugak la, suka duka, kenyang & ngantuk sebab letih makan!

Dunia kecil kami 4 beranak tahun ni bertemakan biru.
Actually, tak de la plan nak bertema pun.
mungkin kebetulan kot.

Baju hubby tu bukan baju baru, rezeki murah pulak tahun ni Alhamdulillah
Then masa nak beli baju Melayu Amirul  cari kaler kelabu & koko
tapi tak de saiz, yang kaler biru gak ada saiznya

Baju Aleesya tu aku beli sebab nak wat sample tu aku jahit sendiri baju kurung dia
kebetulan la pulak kaler biru.
Last minit, baju aku je tak de kaler biru
sebab.. baju yg aku jahit sendiri tu, tak sempat siap
penyakit Malas melanda di bulan puasa. hahaha..
cuma last minit je beli baju aku kaler biru  sehari sebelum raya.

saiz aku plak, ala ala bombastik gitu
nasib ada saiz, kalau idak padan la muka aku
sapa suh shopping di hari orang masak ketupat!.


Note:- acara bersalam tak de, sebab aku feeling feeling mintak ampun kat hubby
dan anak anak pun feeling feeling gak.

8 comments:

  1. Wahh kaler biru yer..tahun ini.. kira okey laa tuh jadi dah sedondonnya tuh.. :)

    ReplyDelete
  2. bluee..bluee..hg ada gk gmbar raya sekeluarga..aku non adoo..so x der enty raya..aci tak? Ekekeke..:-)

    ReplyDelete
  3. feeling2 leh nanges ooo... sebak. hu3

    ReplyDelete
  4. aku pon bsederhana je smbut ry thn ni...

    nk bgmbr ala2 mls gitu...sapa nk snap2 ni...aku pon sibuk...huhu...

    ReplyDelete
  5. x pe la last minit pon ada saiz sng la, klau nureen susah saiz slalu abess... huhuu..

    ReplyDelete
  6. manis jer biru light2 camni...
    tahun dpn leh buat tema laa ye cenggini sebab bila sedondon nampak lebih manisss jer gambo tu wlpn takleh nk rasa, hahaha..

    ReplyDelete
  7. cantik kaler biru ..kty lom penah lagi bertema biru..

    ReplyDelete