Sunday, September 9, 2012

Aku istermu Kaulah Suamiku...

Jenjalan kat Uptown, then ternampak la baju keluaran Sara kids.
memang aku minat betul dengan  dress kat Sara kid ni.
mcm sesuai la kalau beli kat Aleesya
Memandang sekarang ni trend polka dot
jadi nak ada la sehelai dua koleksi Aleesya.

     
apa lagi tunjuk la kat husband
kot kot le aku beli dia yang bayarkan. hahahaha

"ish.. baju polka dot yang ibu minat
pilih yang lain je la.
Tau tak? Polka dot ni Baju tuk Badut je pakai"

Nak pengsan aku dengar. ada ka dia boleh kata baju tuk badut!
cantik pe baju dot dot tu...

 
ha,,, nampak tu, si badut pakai polka dot.
sob.. sob... nak nangis aku.
sib baik raya that day tak beli kain polka dot wat baju kurung

hati ni memang nak ada koleksi polka dot. tapi dah husband tak suka
jgn la dok cari pasal.
Pakai yg suami suka dan bukan yang orang suka tengok
ini tuntutan tau.



Ini pandangan suamiku saja.. dah dia tak suka ngan polka dot
sebagai isteri kenala taat.


Masa raya that day ramai jugak aku tengok yg buat baju kain polka dot ni.
Bila aku ckp, cantik kan baju dia tu baju dia ni yang berpolka dot
husband buat buat tak dengar je...
hiksss....

Note:- Akulah isterimu.. kaulah suamiku...
tak nak gaduh gaduh okeyyyyyyy

9 comments:

  1. baju polka dot trend sekarang kowt!
    sgt cntek!

    ReplyDelete
  2. haha .. kelakar la suami akak .
    dot dot dikata kan badut .

    ReplyDelete
  3. hahahahha...tapi betol lah...ita pun anti orang pakai baju cokodok ni..
    tak cun pun..

    tapi masing2 punyer taste kan....

    ReplyDelete
  4. errr baju badut ? aah le kak..hehe
    cik ana ade gak 1 baju kurung poladot itam putih.. ehheee ~


    *sipbek blm ade hasben lg nih =P

    ReplyDelete
  5. laaaa hahahahahaha
    comellah polkodot..jgnlah pikir bkn2..itu kan fesyen hhahahaha

    ReplyDelete
  6. me too love polka dot... hubbys mmg cenggitu la kak.. pe yg kita ske x semestinyer dia ske.. kkdg ape yg dia ske pun ade gak kita x ske kan?

    ReplyDelete
  7. beza kan pandangan org lelaki dgn kite.
    kite sebagai isteri yang penting kite kene REDHO (bak kata johan)

    ReplyDelete
  8. aku x suka gk polka dot2 ni..hehe..

    # aku lebih suka laki aku yg pilih baju2 aku..dia as my fesyen designer...haha

    ReplyDelete