Thursday, September 6, 2012

gigih update


Maaf ye sebab slow plak aku update blog.
selalunya ada la 2 entry per day

Memang banyak stri mori nak share
tapi cik tenet ni mcm biol
lambat tul nak load page.


ni pun tengah dok load gambar
aku wat N3 ni guna explore
loading gambar semua tu aku guna firefox


jgn marah ye N3 aku non ada gambar
jap je jap je lagi
bila dah siap aku upload. korang leh la cuci tekak mata


Note:- ish.. citer pasal raya tak habih agi ni.
tengah gigih ni..

6 comments:

  1. mood nk berkomen xde lah ri ni wantie

    ReplyDelete
  2. berokben congested tu sis memasing bz dok bertenet lepas2 raya ni hehehe

    takpe sabor sabor..kami tunggu....hehehe

    ReplyDelete
  3. Mmg tenet slow sgt..kt opis aku pon sm..ni komen guna bb..kdg2 boleh msuk sstgh blog n kdg2 x leh..

    ReplyDelete
  4. gigih jgn x gigih...

    duk tggu la n3 hg ni..hehe

    ReplyDelete
  5. akak kalo buat entry blog mesti nk guna firefox jgk. Kalo guna browser lain payahhhh..

    ReplyDelete