Wednesday, October 3, 2012

Cash out today

Aku ni menunggu je BE untuk sejak june tak de dapat pun

malas ar nak tunggu BE datang lagi 
so, aku cash out je la duit yang ada kat nuff tu.


syukur alhamdulillah rezeki dari yang maha Esa.
Thanks Nuffnang.

nanti saya kumpul lagi.

* eleh.. cam ni pun nak tunjuk, org lain dapat lagi berlambak lambak le*

tak pe la kan rezeki masing masing.
kalau dah tertulis rezeki aku dari nuff ni cuma 422.70 je. redha la kan.

note: dah cover balik tambang flight kami anak beranak.
holiday with free expenses!!!

13 comments:

  1. byk hg dpt tue weh..alhamdulillah..tp kan, spatutnya hg cash out ujung bln br cheque cepat dpt..kalau hg cash out rini..next month br hg dpt..:-)

    ReplyDelete
  2. wahh..byk tu...tahniah..

    cm mn leh dpt byk tu wey...huhu...aku bila leh dpt ni..hehe

    ReplyDelete
  3. byk la tu...pas ni saya doakan dapat lg byk ok

    ReplyDelete
  4. banyak gak tue.. liya ni dr dulu sampai skrng tk tahu le pasal bende ni semua... hihi

    ReplyDelete
  5. banyak gak tue.. liya ni dr dulu sampai skrng tk tahu le pasal bende ni semua... hihi

    ReplyDelete
  6. byk tuh. eB kalo 50 pn mrangkak sthn br dpt :)

    ReplyDelete
  7. akk lupa lak nak tnya.. tu amout tu dah bape lama akk kumpul nie... leh sampai banyak tue.. mmg tk pernah cash out sblm ni ye

    ReplyDelete
  8. tahniah...byknya duit dia dapat...

    ReplyDelete
  9. tahniah! itu la pembakar smgt utk terus berblog kan? :)

    ReplyDelete
  10. banyak tuh akak.. syukur Alhamdulillah..

    ReplyDelete