Wednesday, October 31, 2012

lawak @ Interpretasi Rabak

haish... setiap sabtu dan ahad
aku memang suka tercongok je depan TV
sebab nak nonton satu rancangan lawak yang teramat
ntah nak consider sebagai apa pun tak tau la
yang penting memang geli perut aku..

 so sesapa yang tak de Astro
boleh click kat gambar tu dan baca la subtitle kat bawah tu

kalau dapat tengok sendiri memang gelak guling guling..

tengok photo photo ni pun aku dah tersenginh sengsorang

 yang aku ambik dari SINI

dari SINI

tak rugi kalau korang nonton. cayalah..

minggu lepas dah terlepas
harap harao dapat tengok ulangan . 

6 comments:

  1. mmg lawak

    yang lawak habis pasal hak hak tuih tu

    vongok!

    ReplyDelete
  2. haaaa..saya x pernah tgk pun sbb xde astro. hehehe. lgpun mmg jarang layan tv sgt pun.

    ReplyDelete
  3. aku ada tgk gk..tp mcm x lawak sgt..rimas pun ada...haha

    ReplyDelete
  4. hehe...kitorang pun layan gak citer ni..

    ReplyDelete