Friday, November 2, 2012

Aksi Amirul Di puncak Janing

Actually Amirul dah janji dengan Pak su nak pergi Mandi Manda
Pak Su pulak gedik meraya ke rumah Hairi Othman.

 saja nak tayang hidung kembang kami. 

berejam rejam kami tunggu. menci
last cuma Amirul  dan cousin nya Syifa je yg kami bawa

 ha.. tengok tu. lompat kegirangan.

 asyik nak terjun je..
Amirul suka mandi air tawar berbanding air laut
mungkin kat Penang ni dia dah jemu tengok laut kot.

 sila lihat gamar kat belakang sana
Syifa sedang gate ready..

 fuh... lompat terjun terus si Syifa ni
Happy tul tengok dorang

 saja tak bagi mandi jejauh
risau gak..

 Layan...
ok.. ni aksi Amirul
nanti aku tunjuk Aksi Aleesya

fuh.. kalau ALeesya mandi.. ibunya mandi tak?
ngeeeeeeee

10 comments:

  1. Puncak Janing. Hmmm...kira baru gak pada Sha tu:)

    ReplyDelete
  2. wah bestnyer , suka g tempat2 cam ni

    ReplyDelete
  3. Anak-anak memang suka jika diajak bermandi manda macam ni. Salam kenal. ..datang dari blog bonikacak.com.

    ReplyDelete
  4. dapat mandi sungai, mmg besh.lagi budak2.

    ReplyDelete
  5. kalau saya dah confirm2 terjun dah tu. hehehehe

    ReplyDelete
  6. lama x mandi sungai.. teringat zmn kecik2 dedulu hehe

    ReplyDelete
  7. Mndi sungai lh yg paling best sekali..nk2 kalu dpt berendam..mabeles

    ReplyDelete
  8. haizz...sonok mndi sungai..sejukk..

    ReplyDelete