Wednesday, November 21, 2012

Bilik dah sempit/penuh

Banyak betul nak updated.
banyak perkara yang nak di kongsi.

sedap sedap nak upload gambar
tetiba google dah sampai  storage limit.


dok fikir fikir ni nak beli ke storage tu
$2.49 jugak tu bulan bulan.
mmm.... perlu ke idak.

jap. calling my Gieyana ...
dia pun pernah facing same problem

oh pak cik google, nape la storage mu untukku dah penuh
nak kena pergi delete mana yang patut kat picasa tu lah..


tapi... kalau $2.49 tu convert malaysia money
banyak gak tu.
dah le nuff pun merangkak nak dapat $2.49.
hahaha....


Note:- nak buat ramdom choose untuk hadiah GA tu mlm ni.
tak sabar nak tengok sapa yg dapat.hehehe...



8 comments:

  1. ada limit jugak ke?...nie risau nie...kut2 lepas nie over limit......

    ReplyDelete
  2. harap2 Na laa yg dapat *tbe2 hihhi

    ReplyDelete
  3. waa..ada random juga eh tuk GA tu.. :)
    rezeki sapa la tu kan..:)

    ReplyDelete
  4. singgah tambah belanja poket ni..
    heheheh...

    klik cik nuff...

    ReplyDelete
  5. aku blm kena limit ag..huhu...kalau kena kena tnya hg n gie gk le..

    ReplyDelete
  6. kalo ada limit...bahaya juga. Sha kena check Sha punya juga cenggini...

    ReplyDelete