Wednesday, November 28, 2012

Hadiah Dari Anum

Kalau dah rezeki tak ke mana kan. 
Ini pulak hadiah yang aku dapat dari Anum

sebab apa lak tetiba dia boleh bagi hadiah?
kenapa dan mengapa sila tengok kat sini

hehehe aku le follower tu 


mari tengok apa yang aku dapat
5 keping voucher discount utk ticket masuk ke bukit Gambang water park.

memang giler gempak best wooo...
 
 
boleh tengok wayang citer " Budak Pailang" pas tu leh dapat pepsi free
mmm... memang best pun budak pailang ni
sebab " Adik aku berlakon"

sape adik aku tu. Biarlah rahsia
yang  tahu tu tahu la kan, bukan pelakon utama pun
selit selit jerk.

tambah le ticket free aku . ngeeee

ada coin beg, calender ( note) note pad & tempat letak name card
hello.. "this is my card!". leh la glamer sikit
name card apa ek nak letak

name kad biz coklat aku boleh?
kikikik...

lastly, ada dititipkan note yang sweet ni...

"thanks anum, memang tak duga pun nak dapat ni, verity benor hadiah kamu, tak terkata akak ni"

keep in touch to you tu.
nak masukkan kamu dalam bloglist akak k.

note: sayang kamu . mmuah..mmmuah...

12 comments:

  1. wahhh..bestnya!!! bnyk betul dpt souvenir kan. hehehe

    ReplyDelete
  2. waa..bestnya kak dapat hadiah lagi..murah rezki akk..juga pada yng memberi.. :)

    ReplyDelete
  3. wau... dapat sobenier..
    menarik2 belaka tau...
    tahniahler ...

    adik pelakon yerk.. der harapanler nak berlakon nanti...

    ReplyDelete
  4. ada lebih 5 tiket x..bg kat aku hahaha..untunglahhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. WAH..SERONOKNYA..BERKAT RAJIN FOLLOW KAN

    ReplyDelete