Wednesday, November 28, 2012

Durian Crepe Penang Mari..

Pagi tadi, jam dalam pukul 11.00 mcm tu la kan.
saja la belek belek Facebook.
then tengok le satu status kat mamat ni

amboi.. dia pun bercinta dengan durian crepe jugak.
ni boleh mendatang marah!!!!!
apa lagi, usik usik le tanya kat Penang ni ade ke tak de durian crepe

benornya aku dah cari merata rata tak jumpa penjual durian crepe kat penang ni
mana la tau kan kot kot hari ni menjadi rezeki aku

ate.. dia dah bagi link.
apa tunggu lagi, aku berchating le dengan si empunya link
kalau malas nak cari kat facebook under Din Che Mat
klik kat SINI

Hello Shazli Resdung's, cek pun nak berasmaradana dengan durian crepe tau.
( ayat jeles)

Dengan sukacitanya di maklumkan, aku telah pun order dengan serta merta
tak caya?
inilah buktinya!!!
2 paket berjumlah 12 biji durian crepe telah sampai ke mejaku
sebab Din Che Mat telah pun delivery untuk aku le apa lagi. keh keh keh

sambil buat entry ni pun dok terasa lagi kelembutan durian crepe..
aku bagi bos rasa sebiji je, kalau dia nak lagi
silalah beli sendiri. hahahaha.. jahat kan aku.
nampak tak cream dan durian yang saling berpaut antara satu sama lain
di sulam sulam masuk ke mulutku..
menari nari di tekakku..
basah tekakku dengan durian crepe ni..
alahai... kekasih hati, pengerang jantung... semadilah kau di esofagus ku..
kikikikik....

eh.. eh... sembunyi sembunyi makan pulak
nape la, tak nampak orang yang makan tu 
nak main hide and missing kat sini la pulak..

ha... ni le orang nya yang telah pun membedal 6 ketul durian crepe..

oh durian crepe.. sebab rinduku padamu yang tak terbendung..
kusimpan mu di perut ini sebanyak 6 ketul
buat masa ini la..

Nanti balik rumah bedal lagi.. dan lagi .. kalau tak cukup jugak
ku order lah lagi..boleh kan kan kan..

sesapa yg tinggal kat penang island
tercari cari durian crepe
silalah terjah SINI untuk membuat tempahan
pasti rindu kamu.. kamu.. dan kamu semua terubat sepertiku..


11 comments:

  1. amboi..amboi..kak...bukn main lagi mkn...

    ReplyDelete
  2. saya tergelak tgk nama dia..ada perkataan resdong x tahan tu

    ReplyDelete
  3. Thank you sis.......

    ReplyDelete
  4. mnarik nih...hg order utk aku leh? Akakakakkaka...:-)

    ReplyDelete
  5. husna x brapa minat isi durian yg dihancur2..
    jd bila tgk durian crepe ni serta merta x minat..huhu..

    ReplyDelete
  6. mkn sensorang ye..heee,,kat sabah tak jumpalagi

    ReplyDelete
  7. xnah lg rs...bak lah 2ketul kt aku huh

    ReplyDelete
  8. sedap sangat ke ha?
    ishhh...nak carik jugak la...tak tahanla tengok wantie makan...

    ReplyDelete
  9. memang sedap n sangat sedap kan chik ct...hehee :D
    yeahhh..!!! nak lagi....!!!
    nty kitew pi cary resipi erk chik ct (^_~) boleyh larh kitew meniaga durian crepe nyh kat blog plak...
    hehehe :D

    ReplyDelete