Monday, November 26, 2012

Hadiah- Jawapannya Rabbit!

Dah sampai pun hadiah dari Liya Qalesya.
kenapa dia bagi hadiah?
sebab... that day ada teka teki 
so, aku jawab ' Rabbit" kat  SINI

meh layan hadiah yang dia bagi kat aku tu
 Ingatkan dapat mug aje, rupanya ada lagi sidehadiah tu.

 beg smurfs (2)
 ada lagi sticker, pensil box  dan kipas
kipas tu memang best sebab cuaca sekarang kan panas...

ada jugak gambar si comelnya. si Qalesya le
auntie paste kat komputer auntie tau..
last.. dititpkan juga note yang sweet sangat.
semoga persahabatan berkekalan...


sesapa nak kenalan dengan Liya Qalesya ni
sila le ke blognya di SINI.




 

 

11 comments:

  1. tahniah..besnye dpt hadiah..
    teringin gak nak camtu....bila la agaknye kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. sukanya dapat hadiah..

    tapi akak ni jenis pemalas nak join.. kalau join pun x pernah lagi ada rezeki..

    ReplyDelete
  3. wahh...best nya dapat hadiah..hehe:)
    cute2 semuanya...

    ReplyDelete
  4. sweetnya...indahkan sebuah prsahabatan

    ReplyDelete
  5. rajin hang msok contest ni
    sgt bertuah hehehe

    ReplyDelete
  6. Terima kasihlah sudi join ...

    hadiah yang lain-lain tu memang goodies bag tuk party besday qalesya yang lepas.. ^_~

    semoga persahabatan ni akan kekal selamanya.. thanks kak wantie..

    ReplyDelete