Monday, November 26, 2012

tak akan pernah puas

kalau tak jumpa rasa nk jumpa
bila dah jumpa tak puas bergebang
bila tak puas bergebang, tetapkan new date tu jumpa lagi.
mcm tu lah seterusnya..
 
jumpa ngan sape lagi kalau bukan dengan si gieyana ni.
kami ni kalau sembang tersengih sengih cam ni le
kejap dia snegih kejap aku sengih..
pastu gelak gelak..

muka setia menunggu hidangan.
perjumpaan yg hanya memakan masa satu jam
memang tak cukup..

huh.. kalau bagi sehari suntuk pun tak cukup gak
dok sembang pakebenda pun tak tau lah.

suka jumpa berdua duaan je
sebab banyak benda nak dikongsi
syyyyyy... ada rahsia di antara kami le kekononya..

mcm biasa, makanan gee punya nasi goreng dengan satay 3 cucuk
satay tu sedap le sangattttttttt
memang dry dan asyik tolak hang aku tuk habiskan..

Honey  lemon tea..

grilled chicken yang tersangat dry
bil mkan rasa mcm menggaru garu tekak ni
sos yg ciput. ( kede ke?)

hello len kali sos tu kasi banjir baru sedap..

masa tengah dok order tu hubby gieyana hantar si kecil utk gieyana pass to baby sitter
diapun join lunch...

malu malu pulak si comel itu.

ups.. gieyana ada bagi buah tangan.nanti saya buat entry special ye.
thanks sebab bagi oleole tu
dan terima  kasih jugak sebab lunch on you that day.

peace peace kacang peace.
nak dating lagi dengan kamu tau.

8 comments:

  1. aku igt tak pias kenapa..igt nak beak ka..nak kencing kaa! Kahhhh...rini bdn rs sgt lemahhh bebenor..marathon x hengat dunia satu Kedah..adeesss!

    Alaa..just a small thought frm me..nk bg lama but keep delay psl x sempat nk jumpa n nk g umah hg..amanah diri yg perlu ditunaikan....:-)

    .kena last minit cmni br menjadi haa...

    Tp food kali ni mmg rs so so jer, x kena kt mn ntah! kannn!

    ReplyDelete
  2. haa..lg satu..rflection dr kamera hg nmpak mcm aq leh goreng ikan! Wakakakakka...:P

    ReplyDelete
  3. kak..makanan itu sungguh menggoda tekak yang tengah lapo ni..hehe..

    *tQ kak for information pasal xleh nk upload pic tu*

    ReplyDelete
  4. kalau akk dekat sini leh lunch sama hehe

    ReplyDelete