Wednesday, November 7, 2012

Happy Grill Pan Only RM 39.00

Kelmarin, my colleague ada tanya aku sama ada nak beli tak Grill Pan
Dia ckp ada kawan dia jual Amway product .
Aku tengok la katalog. Mak Ai  RM200++ .
Tapi.. memang dah lama dok idam nak beli ni..
yang cosway tu pun duk nak beli jugak. last tak beli beli pun.


daripada tak de, lebih baik beli. tul dak?
aku pun on je la suruh dia order.
 tak sangka cepat pulak dapat.
order pagi, petang dah parking kat atas meja.
memang betul betul happy.

 Memang ini juga salah satu wishlist 2012.
tertunai sudah..
 
 ingatkan kecik mcm frying pan yang cosway punya tu.
tengok tengok.. hah.. besar ko. lagi la happy. kikikik...


Dalam percaya atau tidak. Aku cuma Bayar RM39.00 untuk this Happy Grill Pan ini.
Mcm mana boleh jadi begitu murah? sebab offer PWP kot.
kena beli apa ntah dalam jumlah tertentu baru boleh beli dengan harga RM39.00 tu.
Aku Memang beruntung kan....

Note: Tak sabar nak buat outdoor Grill.

9 comments:

  1. aku pon tingin nk beli gak....jd murah la hg beli noh....

    ReplyDelete
  2. memang beruntung,,, lepaihni ligatler yerk..

    ReplyDelete
  3. ala... PWP ke... adeh, bru ingt nak rembat 1

    ReplyDelete
  4. wah..order pagi petang dah dapat da?? efisien betul dorang..

    ReplyDelete
  5. besnye...dpt rege yg murah lagik kan...belikan satu leh?

    ReplyDelete
  6. ha'ah...tgk saiz pun dh tau ni besarrrr punya. Syok ler leh panggang sekali banyak dan boleh menjimatkan gas, hehe

    ReplyDelete