Friday, November 23, 2012

Hutang.

seharian kelmarin aku berhutang dengan korang k
hari ni pulak aku sibuk sangat
kes berlambak lambak kena settle
esok cuti 
so kena habiskan by today gak.

Jadi hari ini dan kelmarin aku berhutang Blogwalking dengan korang
jangan marah ye.

haish.. gambar kat picasa album tu pun kena delete
sebab storage limit.

Kak Alona, T jawab kat sini jelah
"bila gugel storage limit dah sampai
kita dah tak leh upload gambaq dah
pas tu dia akan bagi tau masa kita nak upload gambaq tu la
 lupa pulak nak copy paste warning tu. ( maaf)"


Jgn jemu datang umah I yg tak bergambar ni ye
memang take time nak buat
nanti senang BW k.

 


15 comments:

  1. aku pun sllu gak dok kuar warning limit tu...tp kdg2 ok kdg2 x ok aptb haha

    ReplyDelete
  2. tak pernah jemu tuk singgah sini sis..walaupun kadang2 tak sempat.. T__T

    ReplyDelete
  3. fara pun takot akan ade limit gambar nanti

    ReplyDelete
  4. kalau xblh upload kne tmbah auditor..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum tuan tanah..saya datang..hehe…jgn lupa singgah umah intan juga ehh

    ReplyDelete
  6. takper kerja lebih penting.. akakpun kadang terhutang gak.. ada masa datanglerkan..
    tang gambartu samaler ngan akak tapi dah ok sekarangni... buat akaun gmail baru lpstu ada lagi stepnyer.. syukur..
    akakni kalau takder gambar alamat tak update.. tak pandai...

    ReplyDelete
  7. au pon dh hits..nk kena remove mn yg x perlu..:-)

    ReplyDelete
  8. sha pon banyak hutang ngan akak...sebab sha tak sihat...pastu busy. sori kak!!!

    ReplyDelete
  9. err..ada limit jugak rupanya ye??? ingatkan unlimited.. adeh..

    ReplyDelete
  10. cenggitu pulak, ye. Adoii, mmg pening jgk ler ye bila masalah ni muncul.

    Limit dia kira mcm mana?? nanti kalo jumpa cara berkesan...jgn lupa share ye.

    ReplyDelete
  11. aku pon dh kena la weh...td nk up gmbr x leh..huhu..

    ReplyDelete
  12. saya belom lg..tapi kena siap sedia lah ni

    ReplyDelete