Thursday, November 8, 2012

Kasih Sayang Seorang Bapa.

Entry yang mengandungi banyak photo
memang aku tak mau buang satu scene pun dalam aksi aksi insan yang aku sayang ini.
sebab photo ini semua membuat aku rasa bertuah
dan bersyukur dengan kebahagiaan yang Allah kurniakan kepadaku.
 kualiti gambar tak elok pulak
tak perasan yg Aleesya dok godek godek kamera ni
setting dah lari

ni le jadinya kalau nak snap picture curi curi hiksss

 cerita apa la my hubby kat anak terunaku itu. 
penuh bersemangat nampak

 happy je aku tengok
dok terang mcm mana org buat buai ni kot. hehe
 tuan tanah nak interprem gak ni
 hehehe... pas tu hubby datang usik Aleesya pulak

 kalau layan abang adik pun kena layan la jugak
 Aleesya nak turun
 Hubby masukkan kakinya dan hayun buai tu
nanges ar...
 pujuk pujuk sikit. ok dah le...
 Amirul pulak panggil papa suh hayun dia.
hmm... syukur sangat sebab my hubby is "Familly Concern"


Lokasi photo di rumah Mak Lang sebelah  my hubby
saja datang ziarah. sambil tu boleh kutip buah limau nipis yang lebat kat depan umah dia

Note: kalau le aku dapat merakankam saat saat manis bersama ayah dulu mesti best!!

.....Autopublish..

14 comments:

  1. terharunyer... sayang betul papa ngan anak2 nyer..

    ReplyDelete
  2. kalau boleh nak rakam setiap saat indah bersama yg tersayang kan..

    ReplyDelete
  3. kalau boleh nak rakam setiap saat indah bersama yg tersayang kan..

    ReplyDelete
  4. Utk sebuah keluarga sempurna...komunikasi ibu dan ayah bersama anak2 sangat diperlukan..supaya tumbesaran otak anak2 cerdas, cergas dan tidak terbantut ngan keadaan yg tidak sepatutnya terjadi ketika proses pembesaran mereka.

    mirul dan alisya adalah antara kanak2 yg bertuah..tahniah utk T dan suami.

    ReplyDelete
  5. Hepi family..semoga bahagia sampai bila2.

    ReplyDelete
  6. bestnye pulak...kalau Sha masuk sure koyak benda nieh:P

    ReplyDelete
  7. wah...moment2 yang sangat indah...

    ReplyDelete
  8. Seronok anak2 abah dia hayun dia..hehehe

    ReplyDelete
  9. gambr tuan tanah yg tak tahan tu.ahaksz

    ReplyDelete
  10. aku suka amik gmbr candid gak..hehe

    ReplyDelete