Thursday, November 8, 2012

Pi Mai FM 90.2

Satu hari yang sangat santai, Kami sekeluarga sedang dalam perjalanan
nak mengisi perut yang sedang berdangdut. hikss.
Tengok FM Channel kat Radio Kereta 90.2

bila on jer radio, best pulak channel ni.
terus hubby pun cakap ni le stesen radio penang yang lagi satu
Bukan Mutiara FM tau.

eh yer la.. memang ni bahasa Orang Penang la.
Channel baru ke?
My hubby ckp dia godek godek channel dan terjumpa
sekali dengar terus dia tak ubah dah channel tu.
Memang best channel ni.
Deejay  dia pun best best belaka.
pendek kata tak boring la kalau korang dengar.

Rasanya ramai yang tak tahu lagi ni
tengoklah yang like pun baru 3965 orang  je..
meh kita pakat pakat like kat SINI



ternampak pulak info tentang konsert YUNA yang akan diadakan pada 10hb ni.
cayalah..
peluang baik ni boleh la datang tengok YUNA.

Info dia memang terbaiklah..



Note: Thanks (Shazli) dari Pi Mai FM  di atas keizinan itu.


13 comments:

  1. oh x pernah dgr pun pasal fm yg ni. selalu dok dgr hotfm je. huhuhu

    ReplyDelete
  2. okay. tak tau pulak nieh kak. Nanti kena cari la...macam permata pantai timur...belajar cakap org sana:)

    ReplyDelete
  3. kat utara perlis nie leh dapat ke chanel tu ekk..mcm best ja..hehe

    ReplyDelete
  4. ooh,,,x pernah dgr pulak..selalu dgr suria je..lepas ni boleh la try ni..

    ReplyDelete
  5. aku selalu cepat cemuihh bila dgr radio psl depa sembang byk..so mostly aku dgr cd jer...

    Eh..nnt dating noh..aku set date bila aq free..:-)

    ReplyDelete
  6. alamak da berapa lama xdgr radio ni

    ReplyDelete
  7. kekadang suka dgr radio kalo deejay dorang pandai menarik perhatian kita utk mendengar apa yg diperkatakan. Kita leh serius nk tau...kita leh senyum gelak2 kalo dorang buat lawak.

    tp kekadang bosan bila ada iklan...tu sebab kekadang akak bukak cd aje, hehe.

    radio ni frekuensi dia kat penang aje ke??

    ReplyDelete
  8. aku kdg2 mls nk dgr byk ckp sgt..haha...Yuna ada mai ritu..tp x p pon...

    ReplyDelete
  9. Yup.. radio ni baru 7 bulan bersiaran, Facebook pon baru je create dalam bulan 8 2012 ritu.. pape pon Pi Mai FM BEST !! FM 90.2 MHz

    ReplyDelete
  10. Kalau kita dok blah pntai timur bpe freq pimai fm..dpt tak..

    ReplyDelete
  11. Saya peminat PiMai Fm..

    Memang lagu lebih banyak dari sembang.
    .best best..takngantuk

    ReplyDelete