Saturday, November 3, 2012

Mari belajar gosok gigi

ALeesya ni kalau bab main air. Memang tak boleh nak ditegur
Kalau tengok org pegang towel je
Dia oun ngikut je bontot
Nak main air le tu
 
Tengok la tu. Happy je bila air kena dia

saja nak ajar cecara menggosok gigi
sekakali semya di kulumnya. tapi tak pe ar tak de ubat gigi.
layan je lah karenah dia ni.....


11 comments:

  1. Bdak2 kalu dgn air..bkn main lgi suke kn..

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah..

    Anak2 mmg banyak kerenahnya. Kerenah mereka yang mengembirakan kita. Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com... Mana tau berkenan dgn serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dengan air panas akan menghasilkan sos cheese sesedap sos cheese wedge, KFC. Hanya RM 10.00 bg 1 pack seberat 200 gram (hg x termasuk courier)

    ReplyDelete
  3. Salah tu aleesya gosok gg.hehe.

    ReplyDelete
  4. sampai macam tu sekali dia gosok gigi..hehehe

    ReplyDelete
  5. Haha. Ni pakai kodomo lion ke colgate kak?
    Mcm sedap je dia telan x pedas tu ;-)

    ReplyDelete
  6. uii..ingatkan dia nangis bila tgk gambar mula2 tu, hehe..

    ReplyDelete
  7. Sama la ngan anak dara uya si Anjew tu. sdg blaja gosok gigi tp bukan dia gosok kat gigi, dia gosok kat bdn!!

    ReplyDelete
  8. Hello Wantie, love the pics here.....good to teach them when young.....
    Nice pics.
    You have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  9. irfan pon suka air..kalau mndi sejuk tgedik2...tp kalau dh sudah mndi..nangis nk main lagi..huhu

    ReplyDelete