Monday, November 5, 2012

Peristiwa di Hari Cuti

Fuh..sibuk betul weekend aku kali ni.
hari ni pun  letihnya belum habis lagi nih..

Hari sabtu tu Sekolah Amirul ada program
tapi Amirul tak terlibat le, jadi kami pun beriadah le..

tadi pagi mcm biasa aku siapkan Amirul ke sekolah
Papa pun dah pergi hantar Amirul dan 2 orang lagi anak babt sitter ke sekolah ( mcm biasa)

Dakam pukul 7.40 pagi mcm tu aku dengar bising bising kat bawah.
Kenapa la Amirul dan beberapa orang anak jiran aku tak ke sekolah lagi ni
dalam hati ( ish.. keta problem ke?)

Then dorang ckp sekolah cuti peristiwa. hahahaha...
ini le di namakan peristiwa di hari cuti peristiwa. 
sian Amirul dan anak anak jiran aku tu

memandangkan semalam Parent aku turun Penang
Mak aku bawakan buah petai
So, aku wat sambal petai dulu sebelum datang kerja.
tinggalakan untuk Amirul dan Papanya


Aku sempat jugak goreng ikan pekasam
kegemaran Amirul gak ni

Papa kerja Malam. Jadi bolehlah Amirul dan papa menjamu selera lunch nanti

Note: Alangkah bestnya kalau aku pun cuti jugak hari ni.

8 comments:

  1. suker petai jeruk!

    nyum nyum... cicah budu!

    pergghhh

    leleh!

    ReplyDelete
  2. petai dan pekasam adalah dua benda yang paling awesome dalam dunia.

    Ok. sekarang jeles ngan akak. Lantaklah cuti. petai pekasam tu tak boleh tahan baunya sampai ke sini kak!

    ReplyDelete
  3. kak lame saya ta makan ikan perkasam , terliur da , mcm mane nie , hehehhe

    ReplyDelete
  4. lorr..cuti peristiwa x taw ke tu? penat je pegi sek..hehe..

    buat petai..aku x mkn..huhu

    ReplyDelete
  5. Hehe...takde dpt surat ke mengatakan hari ni cuti peristiwa??

    Ikan pekasam tu...ish..ish...sedapnya. Mak T wat sendiri ke?

    ReplyDelete
  6. Ya allah tie..kempunan tau kty
    terliur nengok petai ngn ikan pekasam..dua2 tu my feveret

    ReplyDelete