Thursday, November 1, 2012

Tiket Wayang Free Dari Nuffnang

kalau hari tu aku dapat free ticket wayang utk Filem Frankanwinee .
kali ni nuffnang bagi aku lagi untuk filem "Cold War"

syukur..
terima kasih rainfilm...

cilem ni adalah filem Hong Kong yang menceritakan tentang satu Misi Polis yang di berinama
"Cold War". 
Nak tau sinopsis lanjut sila ke Sini

meh sini aku upload scene yang boleh buat jantung korang dup dap dup dap.

actor yang hensem tu berlakonlah. haruslah tonton kan. kikikik
sudah pastilah  Aarton Kwok.
giler betul aku ngan dia masa remaja dulu la..
sekarang dok gila kat papa anak anak aku je la..
 
kalau kat Malaysia sungguh jarang ada Cina yang yang simpan misai
panjang cenggini. 
ha.. korang boleh tonton dalam Cold War ok.

canggihnya weapon!
kalau kena terus kojol!
 
ades... kepala tu kalau dia kepak
terkulai kulai ler..
Nak tau terkulai ke idak
kena la tonton ok...

Soalan Nuff
“If you were the criminals of operation Cold War, how would you have kidnapped the most advanced police van with 5 highly-trained officers in it?”  

Jawapan Aku

Note: Jawab soalan je boleh dapat free ticket tau. cubalah..

7 comments:

  1. best nya dapat tiket free..
    sy dah lame tak tgk wayang..
    abg tak minat sgt.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak:)

    Rajinlah akak ni...Sha selalu lambat pikap pasal benda nieh:)

    ReplyDelete
  3. salam sis wantie.
    Kena masukan nuff semula ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah T.. wahh best dpt tiket free gitu.. :)

    ReplyDelete