Saturday, December 15, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

sepatutnya tak kerja harini
tapi dak Cik handphone tertinggal kat toilet office kelmarin
makanya kena datang dan buatlah apa yang patut
sementara nak tunggu cukup masa lepak kat blog leeza jap

 

wah.. leeza buat segmen la.
mesti la join sebab saya memang suka support niat murni kengkawan blogger yang buat segmen ke, GA ke hapa ke. Asal tag saya, saya cuba untuk join.
kalau sempat la. But majority tu saya join k.

Bukan kerana hadiah saya join ni
tapi sebagai rasa tanggungjawab seorang sahabat blog tau.
semoga ikatan persahabatan berkekalan.

Sesapa nak join
sila klik SINI or banner tu je

cepattttttttt... tarikh tutup 30/12/2012

10 comments:

  1. thx so much.. mmg terbaik...
    teruskan aktif.. terima kasih tau sbb join.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  3. sempat KA nk join jugaklah. gd luck ye

    ReplyDelete
  4. hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

    http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  5. salam dgn rendah diri
    slam terjah dan follow
    dri segmen sme

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama , jom singgah blog ;)
    http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  7. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  8. Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  9. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete