Friday, December 14, 2012

Rahsia- Perjumpaan Rahsia dan segalanya Rahsia

syyyy... baru baru ini telah dihidu satu pertubuhan rahsia yang tidak berdaftar
telah bergiat aktif di Penang
di khabarkan bahawa pertubuhan ini bakal menggugat jumlah undi 
untuk jawatan Ketua Wanita.

Golongan wanita ini selalu di lihat
mengadakan perjumpaan demi perjumpaan dengan ahli ahlinya
dan baru baru ini telah mereka telah dihidu mengadakan perjumpaan di 
tempat yang juga Rahsia..


ini bukti perjumpaan mereka
yang berjaya si paparasi a.k.a papa kepada mohd Razi.
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 salah seorang ahli persatuan yang di kenali sebagai Hot Mama
telah order minuman rahsia ( sebab resipinya pun rahsia)

dan lasagna ini pun rahsia jugak resipinya.
 lihat ahli kumpulan ini yang bernama Zura
sedang melihat mesej rahsia tentang misi misi yang bakal kumpulan ini
laksanakan.

dannnnn .. adakah mamat yang sedang melihat itu sedang melihat 
gerak bibir ahli kumpulan itu utk mengetahui rahsia mereka?
ok.. kita terjah lagi.

 aksi wajah  kenyang si kaca mata sebab dah kenyang
si El. dan Si Nureen yang masih lagi menunggu menu rahsianya

adakah mereka ini berbahaya
dan bakal menggugat jumlah undi PRU akan datang?
sama sama la kita lihat.

 adakah ketawa girang mereka ini
menunjukkan sebahagian daripada misi mereka telah berjaya.

owh.. di manakah ahli mereka lagi seorang, gieyana
adakah dia sedang mengepalai misi misi ?
di fahamkan beliau tidak dapat hadir kerana, 
teramat takut dengan kesesakan Jalan Raya
sebab perjumpaan ini berlaku pada hari Jumaat?


 Di lihat juga salah seorang ahli iaitu El, telah meberi goodies rahsia
yang hanya tertera nama ahli
dan tidak di ketahui apakah sisi goodies tersebut!!!
ini pun rahsia juga..

adakah di dalamnya mengandungi surat berantai
Bom Tangan?
mari kita selongkarrrrrr
/
/
/
/
/
/
/
/

/
/
 
Ternyata di dalamnya ada seekor ikan yang di perbuat dari kayu
made from Bali

ternyata ikan ini tidak perlu di masukkan di dalam fridge
hanya lekat aja di pintu fridge. FM da...



sekian laporan rahsia. daripada ahli kumpulan Hotmama yang bernama wantie
sempena perjumpaan mereka di Rahsia Resipi ( Secret Recipe)

Note: Thanks El for the FM. dan sangat sangat happy bila kita bersidang.
hahahaha... nati gather gather lagi yer.

12 comments:

  1. hahahahahahahaha
    agak2 dlm rmi2 tu sape kah ketua wanita penang doh hehe

    ReplyDelete
  2. kita gether semlm pon rahsia ooooo

    ReplyDelete
  3. rahsia sokmo weh....merbahaya ni..nnti semua org takut kita deh..hahhaa...

    apa2 pon pic kita gelak tu best..hehe

    ReplyDelete
  4. amboi syoknye jumpa kwn2...siap dpt FM lagi...

    ReplyDelete
  5. hahaha...









    ingat ape la yg rahsia sgt tu. nakal tau!

    ReplyDelete
  6. Curlast kumpulan rahsia korang yer..
    Cantik FM tuh.. :)

    ReplyDelete
  7. cantiknya FM rahsia tu.. eh dah tak rahsia.

    ReplyDelete
  8. Ni group aku laporkan kepada KDN...hihihi

    ReplyDelete
  9. mmg nampak hepi sgt2 tu..hehe. cantik hadiah ikan tu.

    ReplyDelete
  10. hahaha..sabar jer hg..penuh dgn kerahsiaan..aku tgh melakukan kerahsiaan utk tidak turut serta..psl takut rahsiaaa...hahajha..:-)

    ReplyDelete