Friday, January 18, 2013

Candle Light Dinner Boleh?

Aku masih lagi sibuk.Sibuk mcm mana pun..
aku tak fedulik.. janji apa yg di rancang mesti di laksanakan.

kepada yang sempat aku BW kelmarin tu jgn merajuk sebab hari ni aku Tak BW.
nanti aku BW k. ala cayang bucuk bucuk.
Blog pun lembab je update.

kepada pengunjung baru. jgn sedih K.
nanti saya lepak kat umah korang
jgn la jemu datang sini. nanti saya jamu goreng pisang ngan ayaq kopi.
nak?k..k.. tak mau ayaq kopi kita minum milo aih (ais)

Benornya ni entry sebelum aku nak blah balik dah ni
sebab malam ni.. is Our Day..
So, balik awal nak siap siap.. " Candle Light Dinner" la ktakan
kalau candle tak de kita chandelier la.. baru gempak
hambek.. berjuntai lampu kan..kan..kan...

pray for our happinest yer..
( nak posing cam ni boleh?) hehehe...


Note: hmm... esok AMirul sekolah la pulak.... ganti CNY.



19 comments:

  1. cepat ye sekolah amirul ganti cuti CNY yer..

    ReplyDelete
  2. Semoga bahagia sentiasa.....
    Boleh je... Candle light dinner kat rumah pun romantik apa kak... =D

    ReplyDelete
  3. wow..semoga berbahagia selamanya..setia hujung nyawa..:)

    ReplyDelete
  4. WAHHHH... SELAMAT BERMADU KASIH ... HEHEHEHEHEH.. BLEH GITU... NAK GAK POSING PELUK2 GITU..... (VERSI JELES)

    ReplyDelete
  5. hehe..boleh je kak..feeling muda2 dulu..hehe..

    ReplyDelete
  6. eh xsama lak ngan skul danish
    danish ganti bln 3 ngan 4 t..
    amboi kandelite npk..hohoho enjoiceee

    ReplyDelete
  7. Have a good one.. candle lip lap lip lap dinner ;)

    ReplyDelete
  8. wow! candle light dinner you..auww so sweet...:)

    ReplyDelete
  9. enjoy ur candle light dinner noh..daku pon dh makin better n kuar dinner mlm nie...:-)

    ReplyDelete
  10. Bestnya.....nanti amik gambar candle tu yek. ...

    ReplyDelete
  11. Ohhh... may Allah bless both of you..
    Auww...chandelier light dinner! :p

    ReplyDelete
  12. ha nnti posing romantik mcm couple dlm gmbr tu ye..hehe..

    ReplyDelete
  13. sooo sweet la kak..candle light dinner gitu..hehe

    ReplyDelete