Thursday, January 17, 2013

Happy Birthday Amirul yang ke 8

 dalam kekalutan, sempat juga aku belikan B'day kad untuk teruna kesayanganku ini
Happy B'day sayang.. ba ba cak!

 17/01/2013 genaplah usia anak terunaku 8 Tahun
kejap je kan dah 8 tahun dia melihat dunia ni
Dah lapan tahun juga aku memegang status sebagai ibu..


" Amirul anak ibu...
Ibu sayang sangat sangat kat Amirul
Jadi anak yang soleh
rajin solat
rajin belajar
dengar cakap ibu dan papa
sayang adik..

Amirul anak ibu..
Sebagai anak sulung Amirul kena tunjuk  teladan yang baik kepada adik
jangan nakal nakal
kalau sepuluh kali mirul sayang ibu
berjuta juta kali ibu sayangkkan kamu"


Ibu nak ucapkan Happy B'day. Semoga panjang umur murah rezeki
diberikesihatan yang baik

Bila besar nanti jangan lupa jaga kebajikan ibu dan papa ya.


Nota: Amirul masih merajuk sebab ibu belum beli kek B'day...

21 comments:

  1. Hapy Besday Amirul.. Moga jadi anak yg soleh yer.. ^_~

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun kelahiran amirul , semoga menjadi anak yg baik utk ibu dan papa yer...

    #nnti ibu beli la kek..sabar2..

    ReplyDelete
  3. epi besday amirul..sgh bertuah mempunyai ibu dan ayah yg sgt sayang kamoo dan punya adik yg sgt cumel :)
    enjoy ur day ok

    smoga jd anak yg soleh dan berjaya

    ReplyDelete
  4. happy 8th birthday amirul. semoga menjadi anak yg soleh dan berguna kpd ibu dan ayah ye. jgn nakal2 tau :)

    ReplyDelete
  5. xsgka nih..pejam celi pejam celik dh 8 thn dh Mirul..happy birhday Mirul...:-)

    ReplyDelete
  6. happy birtday amirul, moga jadi anak terbaik dunia akhirat ye !. nanti belikan kek yg special sikit tuk dier ti!

    ReplyDelete
  7. Wah, samalah dengan adik saya. Hari ni pun hari jadi dye yg ke 8 :)

    ReplyDelete
  8. Sebak pulak membacanya...uhuhu..
    Selamat harijadi Amirul semoga berjaya d dunia & akhirat... Amin

    ReplyDelete
  9. hepi beday amirul

    jgn majok lama2... ptg nnt kompem mama beli kek pyer... hehehe

    ReplyDelete
  10. happy birthday amirul..=)

    laa..jgn lar merajuk..dah wish kira Alhamdulillah sgt..=)

    ReplyDelete
  11. happy birthday amirul.. takmo majuk-majuk lagi tau.. ;)

    ReplyDelete
  12. wieeee dah besar dan makin handsome Amirul... ala tammo majuk2 ok. nnt minta ibu beli yg tingkat2 sampai tingkat 8 yer.

    ReplyDelete
  13. ala sejukjer kata2 itu.. moga amirul memahaminyer.. mungkin bukan sekarang nanti2 dia akan tahu jugak...

    ReplyDelete
  14. epi besday amirul...xmo majuk2 k...ibu nak suprise tu...ibu nak buat kek sendri tu...

    ReplyDelete
  15. selamat membesar mirul...
    jadi anak yg soleh ye...

    ReplyDelete
  16. Selamat hari lahir amirul.. xmo majuk2 ye..nanti tak encem..hehehe

    ReplyDelete