Wednesday, January 23, 2013

Ko Pehal?

Aku ni benornya nak komen sikit tentang MAXIS. 
tapi tak pe la next entry aku kome k.
Cuma aku nak citer sikit ttg kejadian kat MAXIS Lunch time tadi.

 
 
Aku sampai dalam kul 1:46. Pas tu punya la lama duk tunggu
number tak panggil pangggil. 
Masa dok tunggu tu ada la sorang mamat tu. Tak sure India ke Mamak
sebab dia dok speaking Tamil.
Aku kat ujung ni dia kat ujung sana.


Boring menunggu giliran aku pun main game kat tepon.
aku mian game bubble Shooter tu.
kena aim betul betul tau, kalau idak ter shoot tengkorak tu habis le bullet. hehehe..

sylviaymy.blogspot.com
 tiba tiba mamat tu punya giler dok gedik kaki sampai goyang semua kerusi
sekali ngan aku la dok goyang goyang
Nak aim bubble tu pun susah sebab satu badan aku pun dok goyang
dalam ati dok geram dah. Pehal ko ni?
 
Pas tu, dia siap hentak hentak kaki, kuat pulak tu
mcm irama tarian tap la pulak, pik pak pik pak.
dah la badan aku dok goyang pas tu telinga plak sakit dok dengar tumit kasut dia.
 sampai aku main game pun kalah semua. Gerammmmmmmmmmm

wahai mamat yang sengal. kot kalau ko nak menari ke hape ke
pergi masuk kelas tarian.
kat Maxis ni bukan pentas Tarian.

bila aku usha kat tempat lain kosong, aku pun ubah tempat duduk
tetiba dia macam terasa yang aku tak suka cara dia tu
boleh aja dia stop bergedik, dan hentak hentak kaki.
oooo... boleh pun ingatkan ko di serang Parkinson dengan tetiba.
 
Nak cover malu dia, dia siap buat buat call sapa ntah
pas tu siap mention datuk le hape le.
sambil ckp dok jeling kat aku.
Hello!!!! ada ku kesah.. ko tu datuk ke?
driver datuk ke? apa tuk sekalipun
kalau attitude ko mcm tu, jgn mimpi aku nak respect.

Note:  Nak gedik pun tengok org sebelah sama.
 

13 comments:

  1. hahahha..kerana tak khusyuk nak tembak2 si parkinson jadi mangsa...
    sabo..sabo dek non!..

    tapi mmg btul..sy pun kalu gi bank...ada org dok goyang2 ni mmg sy pindah tempat...aman rasanyer..

    ReplyDelete
  2. hahahaha aku igt ko marah kt maxis
    rupanya geram kalah men games...
    nape x pi duduk tmpt lain je..sure ko menang hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe...manusia ni mcm2 ragam T...hadap jer le..

    ReplyDelete
  4. owhh saya pun sangat rasa nak lempang kalau orang jenis goyang2 kaki ni. macam pehal nervous sgt. adik2 saya kalau buat lagu tu mmg setiap kali saya ketuk lutut depa.

    ReplyDelete
  5. ❤ Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya.
    Wahai wanita, teringinkah kulit yang mulus dan gebu? Bersih dari jeragat dan kulti bercahaya? Jika ingin lawati lah blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Haha..kelakar je baca walaupun tuan punya badan hangin..

    ReplyDelete
  7. salam sis wantie
    Salam maulidul rasul

    ReplyDelete
  8. mungkin agaknya dia ada penyakit tu. datang secara tiba-tiba..hahaahaha

    ReplyDelete
  9. Tah-tah dia ada penyakit sawan kot...tak baik awak tuduh dia...hahahhahaha.

    Aku rasa dia drebar Datuk atau tengah cakap ngan datuk dia..kikikikiki.

    ReplyDelete