Thursday, January 3, 2013

Letih tak habis lagi

Sunyi sepi je kan blog kite..
mmm.. kita sibuk sikit 2-3 hari ni
maklumlah dah sebulan lebih tak payah prepare anak sekolah
bila nak start semula, liat la sikit. hikss..


banyak jugak $$$$ ( fulus) yang habis 
tak pe pelaburan untuk masa depan kan..kan..kan..


wah.. banyak betul benda yang nak dikongsikan kat sini
tak per kita warm up dulu..
BW pun main sempat tuju tuju yang mana sempat
jgn merajuk ye sesapa yg belum lagi kita sempat terjah.

Nanti kite terjah k. jgn le majuk. nanti susah benor saya nak pujuk.



hmm.. dalam dok berhabis belanja anak anak sekolah
pasti ada yang senyum simpul tengok dividen ASB kan.. kan.. kan..
ok le kan.. leh cover balik mana yang patut.



Note: Letih tak habis lagi nieh....

15 comments:

  1. he he betullah tu ada rezeki sikit leh cover yg dh berhabis tu

    ReplyDelete
  2. relax bw2 bertendang...kekeke..

    ReplyDelete
  3. yeahhh..lom cek lagi ASB..hrp ok..

    ReplyDelete
  4. Biasa laa awal2 bukak sekolah nie mmg bz laa ibu2 ngan persiapan utk anak2 kan..

    Mmg masyuk laa sapa2 yg melabur byk tuh.. :)

    ReplyDelete
  5. tu dia sibuk sekolah anak...xpe2 kayuh pelan2 puan wantie yea hehe

    ReplyDelete
  6. rutin dh back to normal la..aku ritu sek bek anak cuti seminggu jer...:-)

    ReplyDelete
  7. mula2 ni jer kot letih kan, dah sebulan dua depa sekolah esok2, ok la tu... hehehe (yo yo cakap macam ada experience)

    ReplyDelete
  8. dah beranak dan berkeluarga ni macam2 kena fikirkan kan? hmm. saya kena bersedia dari segala segi dulu nampaknya sebelum mula berangan nak kahwin ni..

    ReplyDelete
  9. sibuk bebenor ya..maklum anak2 dah sekolah kan..sy, anak tak sekolah lgi so belum merasa kesibukan nya lgi..:)
    Diveden ASB blm cek lgi..hehe

    ReplyDelete
  10. hehhee mmg terseyum sokmo tgk dividen nya.. ^_^

    ReplyDelete
  11. KA pun masih penat juga sebenarnyer ni

    ReplyDelete
  12. tak pi check lg pun brp dapat dividen asb...tak dan...hihi

    ReplyDelete
  13. akak tak tengok lagi brp dpt dividen asb tu..dh tau dh...mmg ramai giler orang nk keluarkan duit dividen.

    Akak selalunya mmg buat tak tau jer..bulan 3 baru gi apdet buku, hehe. Kekadang tunggu sampai statement dorang sampai baru tau dpt brp.
    Tp tahun ni mcm kena gi awal laa...sbb akak pun mcm kering pulak awal tahun ni, adeii. Nk kena bawak keluar jugak ler duit dlm tu. Malas nk bawak keluar tu bkn apa...nk taruk balik tu tak tau bila, hahaha...

    ReplyDelete