Tuesday, January 1, 2013

Selamat Datang 2013

Rasanya tak terlambat lagi kut
aku nak ucap selamat menyambut tahun 2013
hmm.. banyak tul kenangan di tahun 2012 kan..
banyak kisah suka duka yang nak kena lipat dan susun dalam almari (kenangan)

Tahun ini apa azam aku ek?
Ok. aku berazam nak menjadi ibu yang baik lebih baik dari tahun sebeleum ini
Hamba yang soleh, lebih solehah dari tahun sebelum ini
Nak Bahagia lebih bahagia dari tahun sebelum ini.

dan banyak lagi.
tak larat lak nak senarai
segala wishlist tu ku simpan dulu
sebab banyak tul perbelanjaan nak kena keluar di bulan satu hingga bulan 6 tahun hadapan.
tapi.. di awal tahun ni
aku nak MESIN BASUH!!!!!!
tak larat dah dok gosok ngan tangan sejak mesin tu rosak awal bulan that day..
tangan ni dah tak leh nak kompromi bila bsauh tuala, cadar, selimut  & seluar jeans okey..

 
Tahun 2013 jugak  bakal menjadi titik sejarah rumahtangga kami
sebab 2013 genaplah sepuluh tahun kami berkahwin.
alhamdulillah...

 
ok. kita tutup buku lama kita buka buku baru
selmat tahun bru untuk semua.
saya sayang saya, kamu, kamu, kamu, dan kamu.....
 

20 comments:

  1. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
  2. semoga azam itu akan jadi kenyataan..amin.. selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  3. sian ko t cuci pki tgn ea
    kena beli lah mesin basuh tu

    epi new year
    smoga tahun ni lebih baik dr taun2 sblmnya ye dak hehe

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru kak...semoga dapat mesin basuh yg diidamkan......

    ReplyDelete
  5. salam sis
    Moga azam tahun ini bertambh mantap

    ReplyDelete
  6. SEMOGA IMPIAN NK DPT MESIN BASUH BARU TERCAPAI..HIHI

    ReplyDelete
  7. sayang kamu juga hihihi, and congratulations in advance for the 10th anniversary. selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  8. Happy New Year Kak..
    moga impian tercapai.. harap2 dpt mesin basuh awal na...hehe:)

    ReplyDelete
  9. Selamat tahun baru T.. Moga apa yg dihajati tercapai yer.. :)

    ReplyDelete
  10. selamat tahun baru 2013 ti, moga apa yg dicitakan tercapai tis year yek

    ReplyDelete
  11. akak masih guna buku yg sama...sebab guna buku nota biasa aje..yg takde tarikh tu, hehe. (opps, ada kena mengena ke buku ni ngan buku yg T citer tu??ngee)

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru....
    tahun baru..mesin basuh pun baru ek..moga segala azam akan tercapai dengan jaya nye..hehehehe

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru!
    mesti dpt mesin basuh barunye tu

    ReplyDelete