Monday, January 7, 2013

Taylor seksi

Last Month Kamdar wat offer giler giler punya
so, aku apa lagi terus ke KAMDAR kat Jalan Burma beli la kain cotton sebab nak buat sarung bantal.
Tahun baru kan kena la salin sarung bantal yang bucuk bucuk tu.

curi curi menjahit, time Aleesya tidur, 
kekadang tu tak sempat Aleesya tido aku menjahit gak. hahahaha...
kalau duk tunggu dia.. bila nak siap kan.. kan...

bila kesempatan Aleesya pulak ambil alih
tak caya? meh tengok ni..
aku ni tiap kali lepas guna mesti  loose kan kekunci kat tepi mesin tu
sebab kalau loose baru mesin tak leh gerak.
risau gak takut main mian mcm ni le..
( aku curi curi snap ni..)

amboi.. gaya mcm pro ye..
memang tak boleh leka ko ni, ALeesya ye..
abang dulu tak de la mcm ko ni..

ha... kan dah kantoi..

pas tu aku ambik dia wak keluar dari bilik. 
belek la kot kot ada yang tak kena ngan mesin aku tu. 
sekali aku terpijak satu tombol.
adeii... sakit wooo.
ha.. ni la tombol tu, sib baik tak kena yang sebelah tajam tu.
meh tengok lagi..
ha.. tombol laci mesin dia dah unskru benda tu
amboi.. apa la salah tombol tu kat ko..
suka suki je cabut..
ok.. dah masukkan semula.
hmm.. bila dia dah tau benda tu boleh di unskru
apa lagi, lambat leka jer pergi cabut le..



Nota : Sila jgn tiru aksi ini.

13 comments:

  1. bagus... bakal warisi bakat ibu
    aunty nk tempah baju kat aleesya bulih??
    hehee

    ReplyDelete
  2. upppssss... seksinya dia.... hahaha

    ReplyDelete
  3. ooo pasal ni la yg ko balik ofis kul 3petang kan hahaha

    mesin jait mil aku pya abis xde laci dah..kerja sape..dulu lah danish dok konker hahaha

    ReplyDelete
  4. au igt elizeberth taylor ka apa..tailor rupanyer..ekekeke

    Sek bek x pijak skru tue noh..bhya tue..:-)

    ReplyDelete
  5. cekci nyer designer... laju tangan dia un-skru benda alah tu eh. pandai jer dia "fix" barang.

    ReplyDelete
  6. salam sis wantie
    18sg ni. Ekekeke
    Sis ada lg mesin jahit lama tu..sama cam mak ta punya la..tp dh x guna lg ..

    ReplyDelete
  7. Bahaya gak tu...nsb baik x terpijak kaki yg tajam tu

    ReplyDelete
  8. hehe...nampak dh bakat dia...
    mak akak ada mesin jahit ni..tak tau ler sape nk guna lak tu. Akak ni menjahit mana ler reti pun. Setakat jahit bodo tu boleh ler...

    ReplyDelete
  9. nnti pandai jahit baju la tu..hehe

    ReplyDelete
  10. kecik2 dulu pebnah terjahit jari sendiri hehe.. Dah boleh anta gift tu. KA dah back to work minggu ni!

    ReplyDelete
  11. alamak! cekcinye...taylor kecik ni!

    ReplyDelete