Saturday, February 2, 2013

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

hari ni hari santai aku
so aku nak join GA yg di anjurkan oleg Remy Hazza

  
kalau GA yg simple berdesup je aku join.
kalau yg jenis nak klik sana buat itu buat ini
sampai berlisting listing tu mahap le. 
aku memang tak layan.

yg si remyhazza ni sempi je. sesimple makan kuaci. hahahaha
dah lama aku follwo dia
sesapa nak join. klick ja Banner tu atau kat SINI pun boleh.


12 comments:

  1. mekasih kak...support segmen remy yg tak seberapa tu...... semoga akak berjaya nanti...... insyaAllah....

    ReplyDelete
  2. hehehe...samala sy..
    suka join yg simple2 jugak...
    gud luck yer...

    ReplyDelete
  3. Good Luck juge... saya terjoin pun dari entry sini la :) haha

    ReplyDelete
  4. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  5. good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  6. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... remy daromeo! hehe, deno FOLOW sini :)

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam Ukhuwah,

    BW dr segmen yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Good Luck :)

    ReplyDelete
  8. goodluck akak..ct pon dh join...kirim slm kt anak2 kecil tu :D

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

    ReplyDelete