Monday, February 4, 2013

Nak main kejar kejar

Kalau nak ikutkan, Papa cuti hujung minggu sebulan sekali je
sedih tau, nak lepak lepak manja mcm orang lain tak dapat la 
Tak pe.. Dah Allah tentukan begitu
Harus Redha..
Janji kami masih boleh mengukir bahagia dengan cara lain.

Aleesya sej=karang duk belajar berlari kot
asyik nak berlari je kerjanya
lutut tu dah bercalar balar sebab   asyik jatuh je.
Abang tak mo layan sebab nak tengok view Jambatan ke dua tu
Then dok sibuk tanya tentang pantai Jerjak
yang di sebelah sinun..


Nun dia... jambatan ke dua yang tungguh hari je nak di cantumkan
Amirul ckp jambatan tu nak bercium tapi tak sampai sampai. hahahaha

ibu yg gedik lebih dari anak. hahaha

ok.. Aleesya dah start dah nak explore tempat ni
dah mula lari lari
risau la sebab ada batu besar..
Ok tempat yang rata mcm ni baru boleh lari lari
meh kita lari sesama..


Note: Kalau papa cuti memang best...
idak le ngadap TV je....



11 comments:

  1. Abg tak de pun masih lagi boleh enjoyyy.. :)

    ReplyDelete
  2. tak per...dh laki hg keja cuti tk sm ngan hg...yg penting tetap bahgia..lain org lain caranya..

    irfan pun duk berlari2 weh..dh brp kali jatuh dh..lutut abis itam..huhu..

    ReplyDelete
  3. seronoknya ada keluarga yang lengkap dan bahagia

    ReplyDelete
  4. xpe t mgu dpn last kome semua g holiday lama2..haaa spend lah tahap gaban ok..hehehe

    ReplyDelete
  5. Tengah gian berlari kan.. dgn maknya ikut lari sama.
    Amirul and his vision.. hahhaa boleh jambatan nak bercium hahaha.

    ReplyDelete
  6. Apa saja cara asalkan bersantai bersama keluarga...ia adalah membahagiakan..

    ReplyDelete
  7. sekali sekala harus jugak bawak kami anak2 keluar..xdela merap je kat rumah..=D

    ReplyDelete
  8. bestkan bila dpt abiskan masa dengan anak2..

    ReplyDelete