Thursday, March 21, 2013

Basah Tekak dan Senaman Pipi

Hari ni, aku kelam kabut sikit sebab overslept  masa nyusukan Aleesya kul 8.00 pagi
bila dah terjaga dah pukul 9.12 am. kelam kabut aku mandi , siap mcm lipas kudung
Sib baik semalam dah bagitau bos yg aku nakke post office sebelum dtg kerja
adei...

Sampai office, perut mesti la lapor, sebab tak bekfast lagi kan..kan..
masak air pas tu minum Nestum je.
Bos tengok je tapi apa pun tak cakap. 
then dia keluar dan aku suruh dia beli lunch aku sekali
sebab cuaca panas sangat tak mo keluar dah..
kalau dia beli..maknanya lunch aku on him okey!!!!

dia balik office, dia belikan aku mee goreng. Memang dah gitau
tak mau nasi, sebab minum nestum tu dah kenyang.
then bos panggil aku try white coffe ni. 
Kebetulan dia pergi beli tuk stok rumah dia, so dia beli extra utk aku sebungkus.
dalam tu ada 15 sachets X 40g tau.
memang banyak le, boleh satu mug besar.
dah minum pun sedap....
 
 
lepas lunch tu bos hilang ke mana ntah.
ada client kot. batang hidung pun tak nampak.
Lepas aku balik dari toilet, nampak 2 bungkus "Tong Garden" ni atas Meja
mmm... dapat lagi..keh keh keh...
 
ingatkan nak le diet makan je light light time lunch bagai
tapi kalau dah di hadap ngan jajan ni
mcm mana nak diet. habaq mai sat noh....
 
 
Note:  terkesima ngan SR offer cake RM 1 per slice.nyum nyum nyum...
 

 

9 comments:

  1. kacang jenis ni....akak selalu beli otw nk travel luar dari taiping kat stesen2 minyak, hehe...ngup ngap krup krap makan suap2 kat cik abg akak yg sdg memandu...hihi...

    ReplyDelete
  2. hohoho takperkot jajan ringan2 gini, lagi boleh kurangkan pemakanan berat. errrr.

    ReplyDelete
  3. tak yah dietnyer.. makan untuk kegembiraan ha.. ha....

    ReplyDelete
  4. amboi..semua bos sponspor...best hg...hehe

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap.. klau k.tie kata kopi tu sedap, bleh la try plak pas ni :P

    betoi ka SR offer g2.. smpi bila?

    ReplyDelete
  6. beshnye.... baik sungguh bos wantie ye...

    ReplyDelete