Wednesday, March 27, 2013

Dapat Hadiah Contest My Perfect Morning dari Nestum

baru baru ni aku ada masuk contest " My Perfect Morning" yang di anjurkan oleh Nestum
banyak jugak le gambar yg aku pertaruhkan.
 

gambar header blog ni pun aku pertaruhkan juga
then ada received e-mail dari Nestum


Alhamdulillah, walaupun tak menang grand prize tapi dapat juga merasa hadiah.
terima kasih ye Nestum.
Buat N3 ni pun setelah hadiah tu semua sudah di ngap oleh Amirul.

 

aku dapat dua perisa Nestum 3 in 1 ni
American Ginseng dan Dong Gui.

Amirul la yang suka sangat dengan Nestum ni.
bila dapat je Nestum ni, terus ke kedai beli susu
sebab nak makan ngan nestum.

hmm... nezt week kena pergi beli Nestum ni. Buat stock kat rumah
Bila anak dah suka makan bijirin ni, kita tak boleh lengah tau
Bijirin tu adalah makanan yg sihat.


Note: sempat rasa sebungkus je.. sedap.
korang cubalah..

8 comments:

  1. wahh not bad gak ang ni
    tahniahhhhh

    ReplyDelete
  2. wahhh..tahniah kak! murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..
    :)

    ada jugak dayah perasan contest tu cuma tak de perasaan nak joint..hehe..

    ReplyDelete
  4. sedap ye, erm...cm kena try jugakla... kot anak2 pun suke...

    ReplyDelete
  5. nestum ni yg menang tu kan...

    best gak noh..hg saja mcuba nasib dpt gak..

    ReplyDelete