Sunday, March 24, 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

Lama jugak aku menyepikan diri dari join mana mana GA ni
Kali ni anjuran Mak Dara. Rasanya kali ni kali ke dua aku join cotest beliau.
kali ni giler gempak hadiah nya.

Sila klik banner or SINI untuk Join


Senarai Penaja.
 
 
Nama nama penaja tu nampak mcm familiar la.kui  kui kui..
 
Nak tag  dorang bertiga ni, 
 
                                EL
                                Haryati Faizal
                                Nureen
 
 
Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


Note: Cepatttttttttttttttttt
                             
 
                                 
 
 
 

16 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. bw dari segmen yg sama. gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah join dah! hihi...good luck tuk kita la ye wantie!

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. TAHNIAHHH!!!!! Anda adalah salah seorang dari pemenang bertuah MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER BY MAK DARA!!!

    Sila ke entry ini untuk keterangan lanjut @ http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky_2.html untuk keterangan lanjut.

    Anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di bawah link kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah ya..

    TAHNIAH sekali lagi dari Mak Dara!!!

    ReplyDelete
  9. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  10. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. b

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete