Saturday, March 23, 2013

Oh my Sis..Congrate!!

Semua orang dok kay poh tentang result SPM
tapi kan.. mcm mana aku boleh ignore pulak kan..kan..
wal hal aku ada adik yang sit for exam . teruk beno kan..
tetiba aku teringat, eh.. betullah Atipah tengah tunggu result
semalam call step mom pun tak sebut tentang result SPM. hape daaaa...
better call dan tanya ni.

Alhamdulillah..80% A tau ( pandai pandai la korang kira)
Dia sekolah kat Maktab Mahmud. SPM subjek pun lebih dari aku.
 tak de la all straight A, tapi bersyukur sangat
keputusan yang boleh buat kami sekeluarga senyum lebar
yang best tu Bahasa Arab dia dapat 'A' you. 
amazing sangat. sebab aku kan tak belajar ARAB.
memang respect la kepada mereka mereka yg pandai arab ni.
 


Dengan result tu dia ckp nak apply Pengajian Syariah
tapi kalau dapat yang lain pun tak pe la...
main target is Pengajian Syariah la..


Apa hadiah  yanga ayah bagi?
tak de pun.. hmmm.. ayah tengah fikir le tu
Tapi... abang ada bagi hadiah katanya..
menda? nak jugak aku tau

gambar dari google
"Balck Berry" seketul. hambik
amboi.. Lemannnnnnnnnnnnnn... kat kakak sebijik boleh?
jeles ni.. bagi kat adik je, kat kakak tak de ka...sob..sob..sob

7 comments:

  1. Tahniah...jugak kat kakaknye....
    Besla dpt hadiah camtu....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah, bagus dia ambik arab..ralat sangat saya dulu tak belajo arab

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat adik..
    Yalah!!!! Mesti dia dpt black berry sebab usaha kuatnya...kikiki

    ReplyDelete
  4. Wow..tahniah to ur adik. 80% sangat sangat la hebat, Alhamdulillah. I kagum betul dengan orang yg cemerlang akademik ni sebab diri sendiri dulu bertungkus lumus pun duk nyawa2 ikan jer result hihi.

    ReplyDelete
  5. tahniah...!
    sbb dah membanggakan ahli keluarga...

    ReplyDelete