Friday, March 8, 2013

My homework is more than you la abang...

Bila time malam je, aku macam acam biasalah kena belek belek buku sekolah Amirul
kerja sekolah kena disiapkan okey.
sambil Amirul do his homework
datang la budak kecik tu terkedek kedek nak ambik port jugak.

see.. iam so busy ok. nak tulis lagi nak kaler lagi
memang banyak tau. 
* pegang pensil tu mcm ye ye ja nak menulis*

tepi.. tepi.. nak check semua kaler pensil tu cukup ke idak, nak buat kerja sekolah ni
draw le apa yang patut dak kecik tu
buku kena sama mcm buku abang ok.
kena la ambik buku abang standard One punya.
saja la aku draw tangan dia tu, nak suruh dia kaler la jari jari tu
argh.. konfius pulak, kaler yg mana satu ni.
tak per.. kasi pensil dan kaler tu kissing jap..

tak sempat ni, dah tak cukup tangan nak buat homework.
kerja sekolah abang dah hampir siap.
otak dah mula dok cari akal.
nah.. ambik. tak cukup tangan nak nulis
tulis aja ngan kaki.
bileh pulak tetiba dia angkat kaki tu nek atas meja.

motif utama ialah nak kasi buku tu gerak sikit kedepan
so, boleh la kacau abang.


memang dia suka nyakat abang. dulu ni sekali ngan walker tu dia tenyeh buku abang
hambik... memang korang semua tak kan duduk aman
kalau beta belum tidur hahahahaha (ketawa geng jahat).

Note: abang tengah sedap makan nasi, ambik air tuang dalam pinggan abang.
ko memanggggggggggggggggg...


11 comments:

  1. tk sah klu tk mengusik kan... biasala ank2...kdg2 geram gak, kdg2 terhibur...

    ReplyDelete
  2. mmg keja aleesya lg byk dr abg yerrr... ehhehee
    besar sok ikut jejak abg yerr, jd budak pandai :)

    ReplyDelete
  3. hahahahhaa aduh la kamu munya anak2 ah, manyak notty oooh. hahha kaki tangan gerak.

    ReplyDelete
  4. hihi..seronoknya dia kcau abg dia..bestnya ada ank sepasang laki pmpuan:)

    ReplyDelete
  5. hahahahahahah tuang lam nasi abg..hahahahahah kelakar betul aleesya ni

    ReplyDelete
  6. budak2 nakal macam mna pun tetap comel

    ReplyDelete