Monday, April 8, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Lama dah dok jenguk jenguk blog  budak encem "Lelaki Ini"
eh tak tipu la, dia memang encem.. 
kalau dah betul wat pe nak tipu kan..kan...
nak join la segmen dia..
 

Hello dik, akak memang tak hensem tapi lawa tu tak yah nak cakap la. bwahahahaha..

sesapa nak join.
klik banner kat atas ni yer.

cepat.. tarikh tutup 12/04/2013


12 comments:

  1. hahahah
    tq sgt2 kak ek!
    akak org ke 50 join segmen saya!
    tq!

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    ReplyDelete
  3. deno datang dari segmen LELAKI INI :)

    www.dayangdneo.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam.. dari segmen sama..dah follow sini juga.. jemput follow kita pula ye (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  5. haha..lawa tu xyah nak ckp yer?hehe..adoii..ketawa sorg baca ur post la kak..kelakar orgnye..xnak masuk raja lawak?hehe..follow me back yer..jd ur fans dh nie..hehe

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  7. ~ salam kenal..dr segmen sama..thx sbb sudi follow..ai dh follow awak balik :)

    ReplyDelete