Monday, April 1, 2013

Sold Out!!!! Laku macam Pisang Goreng.

Pengumuman.
Berkaitan my Entry tentang Tiket/tag tangan ke Bukit Merah

Pergh... Semalam dah ada callers yang nak borong semua 20 ticket tu
so sesapa yang ada hati or jantung yang na beli tu
harap maaf la sesangat..
sebab dah Sold out!!!

 

Nanti lah , kalau ada offer lagi akan aku buat jualan lagi yer.
Ni pun tulun kengkawan...

Note: Sape tak nak kan, kalau harga murah giler kentang. hehehehehe...
So, tak boleh lah jadi entry melekat. ngeeeee

6 comments:

  1. wahh laku dh yer....alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. wah hebat kau wantie... bley tuka keje pasni ye...

    ReplyDelete
  3. harga asal brp ye skang?? hehe..akak mmg tak penah lagi mandi manda kat mana2 taman tema, ngee

    ReplyDelete
  4. alaaaaa tu dia padahnya tak jenguk blog nie.. kan dah melepas hehe..

    akk kalau ada bende2 cam ni buzz2 le liya ye... :)

    ReplyDelete