Tuesday, May 28, 2013

mati kutu

Rindu benor aku nak updated blog ni
5 hari tau aku tinggalkan blog ni usang

Actually line tenet office buat hal
Balik umah  plak. Anak asyik main je  note


Dah call tm suh settle
Harap harap esok boleh ok.

Ok. Aku lepak jap kat  sini
Sori kat korang sebab tak sempat nak jengok
Umah korang yer..


Nanti aku bertandang yer
Klu yg tak sempat aku jengah jgn majuk tau.


Note. Sepinya hidup tanpa tenet. Mati kutu weih......

13 comments:

  1. bila dah lama tinggalkan blog, mood nak start berblog balik rasa down je..huhu..

    ReplyDelete
  2. salam sis..
    xpe2 kami setia menunggu ni.. :)

    ReplyDelete
  3. lain beno muke ko suci beb hahahah
    cam anak dara...geram plak aku nengok ekekekeke

    ReplyDelete
  4. Biasa laa T.. bila tenet azab mmg blog pun terabai.. Tak pe plan2 kayuh.. :)

    ReplyDelete
  5. weh...
    jgn ada kutu atas kepala sudah le...hehe...

    ReplyDelete
  6. k.t..
    bg tau alamat opis, kot2 nureen ble tanya, apa sebab kwsn c2 terok sgt..

    ReplyDelete
  7. alolo.. comei akk sorang ni... :)

    ReplyDelete