Thursday, May 23, 2013

Menikmati Sunset Sepenuhnya.

   
Huh..bukan senang nak dapat nikmati sunset 
kebetulan, time kami sampai kat atas ferry untuk balik rumah
dah dekat Magrib..
sambil Ferry bergerak..sambil main tembak tembak

Ni baru kat area Ferry nak berlepas dari Chain Ferry Ke Welq Quey

ok . ferry dah bergerak. hampir 1/2 perjalanan.
dapat lah menikmati rentangan Jambatan Pulau Pinang


Dari kejauhan , dapat lihat ada lagi satu ferry yang bakal berselisih

 

dari kejauhan kami meninggalkan Chain Ferry
nampak sayup sayup je..

Dan.. Ferry yang  dari arah welq quey ke Chain Ferry pun berselisih dengan Ferry 
yang aku naik.
Tak de la teruja mana pun, sebab dah lali naik ferry ni.


Dah gelap. Baru sampai ke Pulau.


Sebenarnya semua orang yang naik ferry tu akan nampak apa yang aku nampak
cuma nak kongsi view sunset kat sini aje.


Note: from all the photo I like the first Picture View. ngeee

18 comments:

  1. 1st gambar tu cam lukisan cantek

    ReplyDelete
  2. Teena pun pernah naik feri kt Penang time sunset..subhanallah, memang lawa

    ReplyDelete
  3. subhana Allah comel nyer...

    ita paling suka no 1,3,5..
    indah sangat

    ReplyDelete
  4. Subhanallah...cantiknyer sunset ni..memang tenang tgk semua pic2 ni...=)

    ReplyDelete
  5. subhanaallah cantek nye view ni kak.... nth bila le nak p jenjalan penang nie... :)

    ReplyDelete
  6. Akak jrg naik feri waktu cenggini..hehe. asek naik siang jer..

    ReplyDelete
  7. Saya setuju gambar pertama paling cantik..
    Kalau di edit sikit lagi ..warna awan tu contrast.pehhhh

    ReplyDelete
  8. cantiknya kak permandangan tu..

    ReplyDelete