Thursday, May 9, 2013

Yeay!!! syok syok

Dah banyak kali aku kena pergi collect barang kat Pos Malaysia
sebab.. asal barang yang di hantar mesti aku tak de kat umah
so, sekarang dah pandai.. guna alamat office

Kelmarin ada nampak satu barangyang telah di pos atas nama aku
dari  TIRANA ADUKA
memang TA ada bagitau nak bagi seuatu berkaitan dengan soalan bahasa Jawa yang aku teka sampai naik lebam tu
Terima kasih TA. Very appreciated.
 tara... dapat mug sebiji. sangat sangat comey ok.
kalau la dapat kat anak anak aku ni mau berebut la dorang
tak pe.. letak je kat office boleh guna.

kelmarin tak jadi nak pergi collect hadiah kat si El tu
aku menag utuk special dedication  untuk EL BIRTHDAY GIVEAWAY rasanya.

memangcantik brooch dia. El buat sendiri. sesapa nak beli kat dia pun boleh
aku memang dok ngidam brooch ni
siap dah plan nak pergi rompak. hahahaha

terima kasih EL. sangat sangat suka. especially yang kaler hitam tu
dah aku sematpun kat shawl aku ni.

Ni pulak. Cloud 9. bukan aku dapat hadiah le.
Aku pergi rembat kat Seven Eleven kat bawah Office si EL.

dah terguda sangat dengan cloud9 ni.
sape suruh Seven Eleven tu ada kat deoan mata kan...kan..kan..


Note: hati berbunga bunga bila dapat hadiah. 

asyik dapat adiah je, bila nak bagi hadiah kat orang?hehehehe

15 comments:

  1. tahniah! beshnye banyak dapat hadiah....

    ReplyDelete
  2. Tahniah dapat hadiah akak.
    Alhamdulillah. rezeki tu.

    ReplyDelete
  3. wah, byknya dapat adiah. tahniah kak!

    ReplyDelete
  4. wahhh..dpt hadiah...alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  5. wahh dah resmi brooch hahaha
    omey arrghhh ngan tudung ang rini..
    nti lau ada lebih tudung tu bg kt cheq...hehe

    psttt lawa hang sejak 18menjak ni :)

    ReplyDelete
  6. kty kalau shopping online ,mmg semua pakai alamat opis

    adui..tgk cloud9..Leleh airliur..

    ReplyDelete
  7. wah...meriah ngan hadiah laa..
    rezeki...rezeki..

    ReplyDelete
  8. Untung tu..rezeki..cntik brooch El..

    ReplyDelete
  9. unttg nyer..best2 BK suke tau kalau dpt hadiah

    meh sini http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/teka-teki-harga.html

    ReplyDelete
  10. dapat hadiah lah yang paling best kan

    ReplyDelete