Tuesday, June 4, 2013

Bila Kami di candid.

Penat sangat... lepak jap
sape la punya kerja dok curi curi snap ni ye..
 
see.. where is my handbag?
akukena jadi tok bidan kejap..
so, hubby kena la carry my handbag..thanks yer laling..

Tengok le kan aku ni..
asyik ketawa je.. 
 
ada la mangsa aku yang kena usik tu
 
 
hai.. ibu ngan papa dok dataing
anak anak ke mana ni?


hari ni dah start keje.. penat pun belum habis lagi
rasa mcm seluruh badan aku ni seperti di ketuk ketuk je

kalau dapat orang mengurut badan aku ni
tentu best kan....
 
 
Note:Sure la ku kan terjah umah korang lepas ni. :D

18 comments:

  1. hg buat apa weh? hahahaha...

    slmt kembali bekerja...lps ni mgurut la atas kerusi kuning hg tu..

    ReplyDelete
  2. asal malu2 lak t..ngade hahahah
    but nice pic lahhhh haha
    penat ke weiii siannye
    xsabaq nak dgr hang cite ni
    lg2 gambar2 hang dok snap ritu hehe

    ReplyDelete
  3. ni ja kot gambar yg hubby kak tie senyum :P

    ReplyDelete
  4. ALAMAK... SUWIT AJE KAPEL NI... CAMTU LE IBU... PI MEMANA PUN DOK INGAT ANAK LAGI..

    ReplyDelete
  5. amboiiii lomantik lol couple ni :)

    ReplyDelete
  6. so sweet lah bila gambar candid begini..:)

    ReplyDelete
  7. syok berdating tnpa anak2 yek..hehe..

    slamat bekerja yek...sy cuti lagi..maklumla, cikgu kan...=P

    ReplyDelete
  8. suka tgk gambar sahabat ni..loving couple walaupun dah ramai anak =)

    ReplyDelete
  9. wah wah wah romantik gitu, berduaan bersila bersimpuh di atas hijau rerumput. Hahaha tettiba I jadi puitis tengok u both :D

    ReplyDelete
  10. Lama x mai sini..mls nk bw skrg ni..

    ReplyDelete
  11. candid le sweet .. sure tgk gambar senyum meleret jerk... :)

    ReplyDelete
  12. hehe... jdo pengantin jap.. romantik tnp anak2.. cntik bila di candid...

    ReplyDelete