Friday, June 21, 2013

Early Delivery Gift

Hari tu aku ada cakap yang  my hubby tak jadi beli Camera kan
So..nak Hadiah yang harga yang lebih kurang ngan harga Kamera gak kan..

Owh..sesungguhnya rintihan hatiku di dengar oleh cik abang cayang
He fullfill my requiement lah...


Ini kira Hadiah B'day aku gak la
sebab my B'day pun just around the Corner je kan..
Lagipun Bulan depan dah puasa..
So, my hubby decide beli awal..
Then bulan depan please concentrate on Puasa dan persiapan Raya okey
No more Hadiah!..muahahahaha...
Nak makan makan pun tak de kot
sebab plan nak celebrate sebelum Puasa semua tu.
hahaha... nampak la aku tersangat lah Hover Acting!!


Actually dah dapat 2 minggu lepas.
sebab aku tak berkenan dengan satu benda kat Hadiah tu
kena la tunggu dua minggu tuk dorang prepare..
Fussy jugak aku ni kan..

Nak tau tak hadiah apa yg aku dapat?
Rasa mcm nak buat GA la pulak
main teka teki..

Rasa mcm nak bagi korang hadiah jugak ni.
amacam? anda setuju?


Note: Aku suka kaler Merah..Amirul pulak suka Putih grrrrr...
kenapa tak sependapat ?


 

11 comments:

  1. wahhh dpt dh adiah..bestnya...

    errmm..tV ke? tv tk kn kaler merah..haha..

    ReplyDelete
  2. adiah ape tu wei
    syoknye dpt adiah

    camera?bkn hangpa dah ada camera dah ka?

    tablet ke
    handbag kut haha

    pape jelah
    janji hang bahagia haha

    ReplyDelete
  3. hadiah handset canggih le tu.....

    ReplyDelete
  4. untongle... dapat hadiah aweiii... kang buat2 le lupe yang hasben udah bagi hadiah...nanti bulih mintak lagi.... kekekek

    ReplyDelete
  5. untongle... dapat hadiah aweiii... kang buat2 le lupe yang hasben udah bagi hadiah...nanti bulih mintak lagi.... kekekek

    ReplyDelete
  6. nak bagi kat orang hadiah yang mahal tu??? pergh

    ReplyDelete
  7. Kalau pasni ada orang follow u, sbeab I upah dorang skodeng ok. hahaha joke joke. Happy becoming birthday. Have a grande celebration ;)Puasa lama lagi kan hehe

    ReplyDelete
  8. seronoknya dpt hadiah..
    dok terfikir2.. klu dh tahu jawapan nya br nak join GA kt atas tu..:)

    ReplyDelete
  9. hmm...tak sependapat takpe...asal bermanfaat, hhe..

    ReplyDelete