Wednesday, July 17, 2013

Peluang bertemu Ady Putra dan Nora Danish

pengumuman bagi peminat tegar AP dan ND sila bulatkan mata anda
baca particular kat gambar di bawah ni
kalau tak nampak sila guna  kanta pembesar

   

Ha.. nak habaq mai, depa nak pi lepak kat parking lot di  Aman Jaya Mall, Sungai Petani
sapa yang dok kot dekat sana leh la pi jumpak depa noh..
pi la noh.. dari kui dua sampai kui tujuh malam.

pi tu pakai baju lelawa sikit noh
mana la tau kot kot leh terselit masuk TV.



Nota: suka tengok rancangan Moreh

8 comments:

  1. preer nora danish x pakai make up :)

    ReplyDelete
  2. Amboi...jauhnya smpai sg petani..cheq igt dekat KL ja...hihihi

    ReplyDelete
  3. ooo...depa ada kt sn..
    tk taw la 27 tu blk sp ke idak..

    tp tk brpa minat nk beramai2 ke sn..huhu...sat sesak jenuh...dh la bw anak..hehe..

    ReplyDelete
  4. ady putra dok dekat je ngan umh kite... hehehehe

    ReplyDelete
  5. hang pi terjah ke mek hahaha
    aku balik kpg daaaa
    nti lau hang pi kim slm kat AD tu
    kata el kim salam taik bintang hahaha

    ReplyDelete