Tuesday, August 20, 2013

Bermandikan Najis

Alkisahnya berlaku di hari raya pertama
As you all know, Naiim cherry berry kan..kan..
so, dia nak bertuala je la..

Aku pulak tak tau yang Naiim cirit birit..
Aku ni kalau balik kampung mesti bawa balik 2-3 tuala.
So, bila aku tengok Naiim pkai satu tuala, aku pun ambik le tuala yang lain pulak

Aku mandi dengan Aleesya, Mandi lambat sikit la kan
dah tak boleh mandi sunat tu, wat pe nak berebut ngan orang yang lebih perlu kat bilik air tu
Lepas mandi, aku pun lap le badan aku ngan tuala tu
sampai je kat muka, aku bau lain macam je
nah ko.. klap satu badan dengan taik Naiim. bluwekkkkkkkk

Apa lagi.. mandi semula. sabun satu badan
syampoo rambut bagai. 
eeee.... uwek..uwek.. aku kat bilik air .hishhhh...


 Naiim cakap yg dia tak sedar pun yang dia tercirit
tak terasa katanya..
Makanya kain kotor bertambah dengan lajunya..
sampai my hubby suggest Naiim pakai diapers dewasa je lah..
tapi..tak pakai pun..



Note:  Apalah nasib diri... huhuhuhu...


22 comments:

  1. sabar aje la.. hehe.. teruk juga sensitif perut naim sampai cirit birit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. risau kekalau dia kena gastrik.

      Delete
  2. Kesian dia and yang kena mandi lagi sekalai tu lagi kesain..tak pasal-pasal ya..nway memory raya namanya tu wantie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..memory raya ni akan di kenang sampai bila bila

      Delete
  3. alahai..hehe.. kesian naim...mak Nye pun kesian jugak... =)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. memang kena banyak banyak bersabar

      Delete
  5. Kesian Naim.. dugaaan di hari raya laa yer.. sabo je laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..dugaan dugaan yang menjadi memory.

      Delete
  6. Silap makan apa naiim sebelum raya tu??
    mm...sian lak..orang riang ria berhari raya...pakai baju raya ensem2...dia bertuala aje, huhu..

    ReplyDelete
  7. hahaha....cerita yg tak dapat dilupakan di hari raya....

    ReplyDelete
  8. aduhai..dgaan hari raya ni kak..mcm mna la boleh ter-lap 1 bdan..hehe

    ReplyDelete