Sunday, August 4, 2013

Ramadhan - Random Photo Ketiga

Jangan jemu mata korang tengok random photo aku ni ye
kalau nak citer satu satu memang non hado masa.

orang lain sibuk dok beli baju raya, aku pulak nak gedik ngan jam baru
that day ada happy hour kat AEON perda.
offer RM50.00 satu.Haruslah rembat kan. 
sebab jam lama aku tu nak bagi kat anak sedara pompuan aku yang belajar kat sekolah Agama tu.
 Gi beli kasut ni kat Leno.
suka kasut Leno ni sebab kasutnya ringan.
pas tu dah jadi member mesti lah dapat discount dan point.
beli yang murah murah aje
 beli jugak sandle ni, sebab 2nd buy dapat another 30% discount
kalau time berziarah di hari raya lebih selesa kalau pakai sandle aje..

beli dua pasang dapat harga RM79.00..
hmm.. berbaloi kan..


 gigih gigih buat kuih raya la sangat kan..
last bos belikan berkotak kotak kuih raya utk aku
hmm... terus malas nak wat kuih raya..

tapi almond london kat umah tu tak letak coklat lagi.
hahahaha...
 Ni pulak mercun papan. Bos bagi jugak
hahaha.. main mercun papan di aidilfitri... 
selalu dapat ni. 
letak je kat pokok getah.. habis lutong lari lintang pukang.

kad raya ni dikirim dari zitaomar. seronok tahap otomen aku ni
sebab ieta ni sorang je yg sudi kirimkan aku kad raya. sangat sangat teruja sampai aku langsung tak fikir 
panjang dah. terus pergi tesco beli kad raya nak balas balik kat ieta.

semangat dok nak nulis, tetiba belek kad tu
alamat ieta lak non hado. nages nanges tau.
ieta... lkeh tak bagi alamat. Nanti akak bagi kad berserta something something k
dah beli dah pun tuk kamu


Menang GA Anum.
best best.. dapat FM kuching meow mwoe

letak kat fridge kena letak kat bawah atau tepi
sebab kalau letak kat pintu fridge nanti kucing tu makan ikan. hahahaha
jgn marah ye anum.lawak je..


Note: Sambung shopping k.

12 comments:

  1. Malàm tadi pun teena baru jer g AEON.. Memang happy lah kat situ, rambang mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. punya la ramai manusia kat sana

      Delete
  2. arghh..murahnya kak..2 psg 80 hinggit..mmg sesuatu yg x dpt dilepaskan tuh..tskkk..

    ReplyDelete
  3. waaaa....shopping sakan tu......
    berkenan jugak kat kasut tu...comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kaki kecik memang comella ieta.kalau kaki akak yg dah mcm gajah ni tak de comel dah aih. gedabak ada lah

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. sampai dua pasang kasut.. untung ada bos yang baik hati bagi kuih raya dan mercun papan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah dua pasang kan.. bila time raya je nyopping kasut.ngeee

      Delete
  6. Hello Wantie, I have always loved square watches. I am presently wearing a Citizen square watch. And yours is very nice.
    The shoes are very stylish...
    Handbag da beli? Tu sarong kebaya dia siap at your tailor? Ha ha ha.
    Credit card da keluar asap?
    Have a happy holiday, and selamat hari raya.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle Lee- handbag? bos tolong belikan.
      credit card?- amazing kan, tak pernah pun shopping raya guna credit card.

      credit card just for pay utilities bill

      Delete