Tuesday, September 24, 2013

PESTA RIA SKPDL 2013 (Episod Dua)Naim in Action!

Ok ni nak citer tentang budak Naiim yang kejap ada kejap ilang ntah ke mana
dah le hilangkan kupon RM10 earlier tu
So, aku suh dia beli lagi RM20.
Apa lagi main tak hengat donia la kan.

Aku sampai jam 9.30 pagi. usha sana sini tak jumpa Naiim ni.
sekali tengok baik punya dok beratur, tunggu turn nak naik motor kecik
mata tu duk usha motor je..

tengah best dok tengok, tetiba ada sorang budak menonong je  hampir meluru ke arah lori tu
semua menjerit, sekali ngan aku.
berderau darah wei... sib baik le abang jaga tu sempat pegang handle  motor tu.
sib baik tak de benda buruk terjadi.. 

the suppose letak benteng  pasir kat tepi..
ye la..setiap organised sure ada kekurangannya.
sebab tak de apap yg tak baik berlaku, di maafkan. boleh gitu
eksyen ke main Naiim, aku panggil pun wat tengok tak tengok je
tak pe.. nanti nak tayang kupon extra.. baru dia tau
sekarang dia banyak kupon lagi..eksyen la kan..

jeng jeng.. dah dapat merempit.
Cuak jugak aku ni, dapat ke naiim imbang badan dia.
Alhamdulillah... ada talent utk ambik licence bila dah umur 16 nanti.

Aleesya dah rembat ballon dari si Badut, RM 2 satu
Masa ni mata tak lekang dok tengok si abang merempit.
Siap mintak nak naik motor lagi tau..
oh..nehi nehi..tak boleh la sayang.
ok..dah selesai..
Benornya Naiim nak repeat main, tapi dia tak tau aku still ada kupon.
hehehe...

sudah le main sekali main yg lain pulak K.


Note: Baby sitter tak ikut sebab tak bapa sihat

6 comments:

  1. comelnya motor tu kak.. memang sesuai untuk budak-budak naik..

    ReplyDelete
  2. syok le dapat naik moto kecik tu...tgk muka pun excited sgt masa Q tu...

    ReplyDelete
  3. wow besye abg naim dpt naik mtor ye
    acik pun xpandai bawa mtor hehehehe
    salam perkenalan ye dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni 661

    ReplyDelete
  4. Kenapelah bende alah motor kck tu x ade taim sya kck2. Hehehe..... Jeles

    ReplyDelete
  5. ni lau danish ada sure dia pun nak naik gak moto tu hehe

    ReplyDelete