Monday, September 23, 2013

Random photos (2)

aku nak delete a few photo yg ada, so buta lah koleksi random photo
silalah cuci mata

Pergi lunch dengan Zura, berkenan sangat dengan carpet yang design kotak kotak tu
RM 140 satu. Aku nak yang saiz besar sebab nak letak kat hall
yang kecik ni je ada utk design kotak kotak. 
So, balik umah citer ngan hubby...
tunggu PESTA PUALAU PINANG  mana tau ada dan harga murah.

tengah dok wassap dengan El, Naiim pulak mintak nak makan
sotong goreng tepung..
Ntah le anak teruna I tu, tengah menternak lemak agaknya
asyik laparrrrrrrrrrrrr jerk.
Aleesya asyik nyakat abang jerk
Semua benda dia ambik letak atas toto abang... Saja dok nyakat abang
sampai makan dadih pun nak makan atas toto..

 pergi Hinode Shop. ada offer menda alah ni. biasa RM 39.00
Kali ni dia offer aku, RM 10 je satu. terus rembat.
Pas tu pergi kedai sebelah sebab nak beli bati krystal tuk Naiim
Tengok bunga ni.. semua sama. Tapi harga RM 49.00 ko..
Untuk berganda ganda ku rasa...


 Pergi tesco nak beli ink printer, then terasa nak beli spare memory card
sekali tengok utk 4GB ni RM 9.90 satu. 
terus rembat 2. berbaloi ko...
tak yah tunggu PC Fair.

 Bos beli Durian ni. AKu makan habis satu tupperware
sedap wo... sampai jilat jilat jari
tak tau apa nama durian ni, yg penting ianya sedap.

Bos beli 2 tupperware. satu untuk aku satu untuk anak  anak
Yang pasti aku telah berjaya menternak lemak


mm.. badan dah rasa berat, for sure dah gemuk. So.. kena buat sesuatu
Azam nak kurus. harap harap tercapai


Note: Lemak dah tepu dalam badan. tulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


11 comments:

  1. sedapnya doriannnn.... bila nak pi borong durian tah...

    ReplyDelete
  2. Tak apa , lepas ni boleh makan cuka epal untuk kuruskan badan.....thehehe =D

    ReplyDelete
  3. huiyoooo..untungnyaa kak.. bukan senang nak dapat promosi mcm tu kan.. =O

    ReplyDelete
  4. salam sis..
    wah, murahnya memory kad ni sis..

    ReplyDelete
  5. gudluck for burning fat and loss weight
    nti kabarkan berita gembira kepada ku..:)

    ReplyDelete
  6. Senang jerk nak kurus buat skipping [aling senam dr berjogging hihihi.. Good luck :D

    ReplyDelete
  7. Picture durian tu yg menggiurkan kak...:)

    ReplyDelete
  8. Memang semuanya berbaloi2 laa T.. :)

    ReplyDelete
  9. aiza paling terliur tengok sotong goreng celup tepung tu, nampak sedap je.. jom kita sama-sama kuruskan badan kak..

    ReplyDelete
  10. Cntik btl carpet tu. Bgs btl naim nie penyabar walau kene buli dngn alisya

    ReplyDelete