Thursday, October 17, 2013

Giveaway Me & My Family 2013

Ada lagi 1/2 jam je nak balik
jadi tuan tanah nak join satu GA.
sebab dah lama tak join.hahahaha
  

Syarat - syarat GA ni
1. Follower blog ini - dah lama jadi follower
2. Letakkan banner diatas dalam entri anda dengan tajuk Giveaway Me & My Family 2013 dan link kan ke blog ini - dah..
3. Letakkan link penyertaan anda dalam ruangan komen entri ini sahaja - dah
4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 2 November .2013
3 hadiah utama dan 3 hadiah saguhati akan diberikan (shawl , fridge magnet , novel ...)
update :
Pemilihan pemenang akan ditentukan daripada en random .org ;)
Itu saja ^_^
 
Note: 

7 comments: