Thursday, October 17, 2013

Guess-Sexy Without Question

Assalamualaikum..
Hai..hai..hai... Selamat bertugas semua. Bagi yang masih bercuti..Selamat Bercuti.
Hari ni aku dah start kerja.
Tapi kerja dalam mood bercuti.. malas betul nak ngadap paperwork semua ni


Makan banyak daging qurban sampai naik biol
makan sup daging la, cicah air asam tomato la, buat gulai la, masak Kuzi la
dan lastly makan daging bakar... pergh... naik lalok aku kat office hari ni.


Tapi... bila check cik Nuff ada pulak CPUV . alhamdulillah

 still on going. Ni kira rezeki raya Qurban la kan. Ngeee

 


 
Please find at your nearest store.

Kalau kat penang ni  korang boleh terjah dua tempat untuk dapatkan Guess Jeans ni


kalau untuk dewasa boleh terjah Gurney Plaza. Tapi kat Queensbay tu more on kanak kanak ok.
More information sila klik SINI 


Thanks Nuff dan Guess Jeans.
Dapat jugak CPUV ...

 
 


10 comments:

  1. tahniah...belum melekat kat blog sy lagi nampaknya

    ReplyDelete
  2. tahniah
    pttlah senyap..pengsan gupenya hahaha

    ReplyDelete
  3. hehe...panas ler badan makan daging aje ye, T...
    Akak ni pun sama laa..dok perabes dageng. Kalo lambat abes nanti...dh kurang ler kesegaran daging baru semelih tu, kan..hihi..

    ReplyDelete
  4. Asal raye je mkn bnyk2 lps tu rase brsalah mkn byak2.

    ReplyDelete