Thursday, October 3, 2013

My Proposal is Approved!

Actually sebelum  Minyak RON95 naik 20 sen, aku dah pun propose kat bos
Aku mintak petrol Allowance 
before ni tak de pun, memandangkan aku kehulu kehilir wat urusan company
so, aku propose la kat my Bos yang aku nak Petrol Allowance 


Masa aku propose tu aku mintak RM100 je. tak mo lah demand sangat kan
So, my bos just say " I will think how"
hmm.... menci tau, mesti tak dapat, kalau dapat sure he just say ok kan..kan..
ala.. RM 100 je pun, kemut ar..

 

Tup tup minyak RON95 nek 20 sen, aku pun lagi la dok hint hint kan..
ate.. aku meronda ni pakai minyak tau
then parking pun kena duit jugak.
sob..sob..sob..

Pas aku tengok tak de pun result dari my Bos
aku pun diam je la.. malas nak bising. kan..kan..

 

Tapi.............gaji bulan ni my bos dah approved tau
bukan RM100, tapi RM200 untuk Petrol Allowance
walawala... Happy sangat.
Siap boleh cover duit minyak pergi and balik kerja ni..
Syukur..syukur.. I have an exrtra RM200.00 Yeay!..


Note: Tunggu Nuffnang bagi lambat sangat, Mintak kat Bos je lah.. hehehehehe

11 comments:

  1. Tahniahlah sebab berjaya mendapatkan duit elaun tu. RM200 pun duit juga. Senang ler lepas duit minyak pergi balik kerja.

    ReplyDelete
  2. Alhamdullillah rezeki tuh T.. mintak 100 double jadi 200.. :))

    ReplyDelete
  3. murah rezeki hang t
    baik sgt boss hang
    hang mtk 100 tu dia..dia bagi lagi 100 kat hang
    ssh gilos nak dpt boss baik cam gini
    one in the milion kut hahaha
    pasni meronda sakan lah hang hahaha
    alhamdulilahhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. wah...banyak tu, pucuk dicita ulam mendatang.....rezeki...rezeki... bagus dapat bos camtu jaga betul kebajikan staff dia...baru semangat nak buat keje...

    ReplyDelete
  5. bertuah hg noh...
    rezeki...bleh cover duit minyak keta ak gk ni..haha

    ReplyDelete
  6. Uii...kiranya ada hikmah ler ron95 ni naik ye. Eh, leh ke kira mcm tu?? kikiki..

    ReplyDelete
  7. ehemmm bleh blanja sy skali tu heheheeh

    ReplyDelete